Sådan skyggelægges en Mobile Home

January 16

At finde måder at holde dig selv og dit hjem kølig i sommermånederne kan blive dyrt. Mange mennesker er afhængige af klimaanlæg og fans til at hjælpe med at slå varmen. Ved hjælp af disse metoder til at afkøle selv kan hurtigt forårsage en stigning i dine energiregninger. Der er bedre måder at holde boligen mobiltelefon skyggefulde og cool uden at hæve din utility regninger.

Instruktioner

•Tilføj gardiner til dit windows. Den mest almindelige måde at give skygge i din autocamper er med brugen af gardiner. Hvis gardinerne du har i øjeblikket op ikke giver tilstrækkelig skygge, købe gardiner lavet af tykkere materiale, eller dem, der er af en mørkere farve. Blinds kan føjes til din windows til at yde mere beskyttelse mod solen.

•Purchase løftbare nuancer. Løftbare nuancer gør du at styre, når du ønsker at lade solen og når du vil skygge. De er vejrbestandige og vil vare i årevis. En billigere løsning, skal du installere ikke justerbare nuancer.

•Plant træer til at give skygge. Vælg træer, der mister deres blade i efteråret til at skære begge køling omkostninger i sommeren og udgifter til opvarmning om vinteren. Plant et træ, så at det vil skygge de øst- og vestkysten vinduer i dit hus. Da træet vokser, vil det give skygge for dit tag.

•Brug vinstokke til skygge windows. Dyrke vinstokke på et espalier foran dit vindue eller få dem til at vokse op på siden af dit hjem. Dette er en hurtig måde at give skygge til din mobiltelefon hjem ved hjælp af landskabsarkitektoniske metoder.

•Purchase buske til at plante langs siderne af dit mobile hjem. Buske er typisk hurtigt voksende og vil fylde et par år, hvilket gør dem en hurtigere valg end træer til skygge. Buske vil også fungere som windbreakers, bidrage til at bremse hastigheden af kraftig vind.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com