Hvordan man opbygger en ildgruben med en brand Ring

January 16

Brand ringe har længe været anvendt som et middel til indeholdende en brand i en baggård, campingpladsen eller park. Typisk lavet af stål, brand ringe er blevet stadig mere populære som ild skorstene og ildsteder er vokset i brug. En brand ring giver en let metode til at holde en brand i et bestemt sted, og det reducerer chancen for hot gløder og logs fange omkringliggende blade eller andre brændbare materialer i brand.

Instruktioner

•Vælg en temmelig niveau område hvor du kan installere en brand ring. Samle op og fjerne eventuelle lemmer, pinde, sten eller andet restmateriale, der kan være brandfarlige eller kan forstyrre installationen.

•Fjern den øverste lag af jordbunden eller bunddække med en skovl. Ofte, kan den øverste lag af jord, især i nærheden af eller omkring skovområder, indeholde organisk materiale, der kan være brandfarligt. Området skal også udjævnes, så ringen vil sidde flush mod jorden.

•Indstil ilden ring i sted og finde ud af hvis nogen yderligere jord bør fjernes. I så fald afsætte brand ring, fjerne jorden og placere brand ring tilbage i stand til at kontrollere igen. Når nok jord er blevet fjernet, afsat ringen.

•Forbered jorden til Installation asfaltudlæggere som en base for brand ring og brand, hvis det ønskes. Bruge en skovl til at sprede fint grus eller sand i hele det område, hvor brand ring vil blive placeret. Selv ud af sand eller grus indtil det er fladt.

•Sæt flad asfaltudlæggere på sand eller grus. Hold udlægningsmaskiner på begge sider, og brug en side til side vride motion til at arbejde dem lidt ind i grus eller sand. Dette vil bidrage til sæde, eller anker, asfaltudlæggere i sand eller grus og vil også tillade dig at niveau dem som du går. Fortsætte placere yderligere asfaltudlæggere på sandet, indtil du har en stor nok til at understøtte brand ring overflade.

•Indstil brand ringen på plads, og sørg for, at det er niveau. Hvis ringen klipper lidt eller er ujævn, sæt den til side og justere jord eller asfaltudlæggere indtil bunden er selv.

Tips & advarsler

  • Trimme tilbage udhængende lemmer eller grene fra træer. Dette vil medvirke til at reducere risikoen for brand ved et uheld spredning som nogen gnister stigning fra flammerne af ilden.
  • Antallet af asfaltudlæggere for at skabe basen vil afhænge af størrelsen af asfaltudlæggere og brand ring bliver brugt. Du skal bruge færre 2 fods firkantede brolæggere, for eksempel, end 1 fods firkantede brolæggere.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com