Roach styre Tips

January 17

Roach styre Tips

Kakerlakker er sygdommen informationsbærende ubudne gæster, der favoriserer varme, beskyttelse og mad levering af menneskelige boliger. Roaches kan måle over en tomme i længden med nogle arter bliver endnu længere. Ifølge Orkin Home Pest Control Services, er æg af disse natlig skadedyr naturligvis beskyttet fra pesticider. Roaches reproducere hurtigt og drage fordel af de mange nesting områder findes inde i boligen. Derfor er det afgørende at tage øjeblikkelige skridt til at forebygge og kontrollere en kakerlak angreb.

Cut Off potentielle indrejse steder

Check for revner eller sprækker i sokler, vand rør, ventilationskanaler eller Vinduer, der kunne være potentielle entryways til roaches. Foretage eventuelle nødvendige reparationer såsom caulking og placere skærme over Vinduer og ventilationskanaler at forhindre roaches fra at få adgang til dit hjem.

Ikke fodre dem, skjule dem eller Give dem vand

Aldrig forlade åbne mad på tællere eller tabeller. Kontroller, at fødevarer opbevares i tætsluttende beholdere eller i køleskabet. Efterlad ikke affald, især fødevarer rester, under vasken eller i åbne beholdere. Placer stramt låg på trash beholdere og tømme papirkurven ofte. Holde områder både inde i og uden for boligen fri for skrald og vragdele. Kontroller, at dit hjem ikke har nogen utætte afløb eller vandhaner. Slippe af med alle områder af indre rod som papirer, aviser og kasser. Disse områder er ideelt Skjul og grobund for roaches og deres æg.

Fange eller dræbe dem

Placer lim og agn fælder og pesticider i områder hvor en skalle er blevet spottet. Illinois Department of Public Health anbefaler kun købe pesticider der kommer i deres oprindelige emballage og mærkning og fra velrenommerede butikker. Placer fælder og pesticider i områder som kabinetter, revner eller sprækker i vægge eller gulve, og bag køkkenet komfur. Følge anvisningerne omhyggeligt, når du bruger pesticider. Ukorrekt brug kan inficere og skade din familie og hjem.

Kalde forstærkninger

Hvis kakerlak angreb er omfattende, kan du overveje at hyre en professionel exterminator. Sørg for, at de arbejder for en licenseret og velrenommerede selskab, før du giver dem adgang til dit hjem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com