Hvordan til at bore huller i vinkel stål

January 17

Hvordan til at bore huller i vinkel stål

Boring af huller i vinkel stål eller vinklen jern kræver borehoveder i stand til at bore hårdere materialer forbliver skarp. Og du har brug for en metode til at reducere friktion på det punkt, boring. High-Speed borehoveder er hærdede ud over hårdhedsgraden af jern. Dette giver mulighed for boret til at skære igennem stål uden hurtigt bliver sløve under cut. Ved hjælp af en højhastigheds borehoved med den rigtige type af drill motor vil tillade dig at styre hastighed og varme af borehoved.

Instruktioner

Uddelingen en længde af vinkel stål i en bænk skruestik.

•Indstil punktet en center punch på lokationen, du har brug for et hul. Strike bagsiden af punch med en hammer til at oprette en depression for at holde spidsen af boret lidt på midten af hullet.

•Vælg en boret matchende størrelsen af din hul fra en drill bit sæt eller en drill bit 1/3 størrelse af en hul større end 5/15 tommer. Sikre boret lidt i chuck af en variabel hastighed drill motor.

•Coat center punch depression med opskæring væske.

•Træk udløseren på drill motor til at bore langsomt gennem vinkel stål. Tilføje yderligere opskæring væske til borehoved, når du opdager røg kommer fra området boring. Udveksle borehoved for den endelige hul størrelse, når bore huller over 5/16 tomme i diameter. Bor den større hul til den korrekte størrelse mens konstant dryppende skæring væske over det borede hul.

Tips & advarsler

  • Bære øjenbeskyttelse, når bore ned vinkel stål.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com