Hvad er farerne ved olie ovne?

January 17

Hvad er farerne ved olie ovne?

Den mest almindelige fare af brændende olie er frigivelse af kulilte ind i dit hjem. En ovn fungerer normalt vil producere biprodukter i form af nitrogen, carbondioxid, vanddamp og kulilte, men disse gasser er tvunget op gennem skorstenen og ud af huset. Olie ovne udgør en trussel, når de er beskidte eller funktionssvigt.

Hvordan virker en olie-Burning Furnace?

Flydende fyringsolie er leveret til dit hjem og deponeret i din olie opbevaring tank. Inden det kan brændes, skal væsken være fordampet. Dette er en opgave for oliefyr, som fordamper væsken og blander det med luft. Pumpen leverer olie til dysens brænder i en tåge af fine dråber, ifølge olie varme Amerika. Systemet adskiller den flamme, der antænder olie dråber fra vand eller luft, der cirkulerer for at opvarme huset inde i varmeveksleren. Når korrekt udluftning, flytter afbrænding af olie biprodukter op gennem skorstenen og ud af hjemmet.

Hvad er farerne ved kulilte?

Kulilte er en lugtfri, farveløs gas, at resultaterne fra brændende olie. Lille eksponering for kulilte resulterer i kronisk hovedpine, apati, og åndedrætsbesvær. Eksponering for kulilte ved høje niveauer er dødbringende. Forbruger produkter sikkerhed Kommissionen rapporter om, at der er 200 dødsfald pr. år fra Kulilte forgiftning som følge af brugen af forbrænding apparater i hjemmet.

Negativt lufttryk og kulilte

Alle brande har brug for luft til at brænde. Når en brand brænding indendørs, skaber det et vakuum effekt. Naturligvis cirkulerer luft — normalt fra huller og revner i huset — hjælper gasser stige op gennem skorstenen. Mange ovne stole på naturlige udkast og dette vakuum kraft kan fungere korrekt. Når der er ingen naturlige udkast bistå skorsten til pull gasser ud af huset, en backdraft opstår og disse gasser ender kommer ned gennem skorstenen og siver ind i huset. Du kan nemt oprette negativt lufttryk ved weatherizing dine hjem om vinteren. Forsegling og caulking omkring døre og Vinduer — især i ældre huse, der har påberåbt sig den naturlige udkast effekt i år — ikke tillader luft nok til at holde bad gasser flyder op og ud af skorstenen. Udsugnings kræver "makeup air" hvis de skal fungere ordentligt.

Beskidte skorstene og kulilte

Olie sod er et biprodukt ved forbrændingen brændstof. Dets vigtigste bestanddele er CO2 og svovl, og det vil ophobes på væggene i en skorsten og i sidste ende falde til bunden, hvor det kan ende på ovnen selv, hvis skorstenen er direkte over det. Sod bygger op til et punkt, hvor det kan begrænse strømmen af røggasser op i skorstenen, herunder nitrogen, carbondioxid og vanddamp, men også kulilte. Olie udbydere, rense mens de kan skovl ud af bunden af skorstenen og Børst stik stik, ikke skorstene. New York skorstensfejer lauget anbefaler rengøring din skorsten hvert forår for at undgå sod oprustning. Over tid, kan sod bygge op til et punkt, hvor det vil begynde at spise løs på skorstenen selv.

Hvad du kan gøre

Installere en Kulilte-detektor nær de sovende områder i dit hjem. Sørg for, at alarmen er højt nok til at vække dig. Ikke stole på en detektor alene at spare dig fra kulilteforgiftning. Den eneste reelle måde at undgå de farlige virkninger af denne dødbringende gas er at holde dit oliefyr, rene og i god orden. Har det kontrolleres årligt. Kontrollere ovn slægtskaber hen til flue rør og udluftning systemer for tegn på korrosion, lækager, rust huller eller huller. Sørg for, at dine filtre og filtrering systemer er fri for snavs og debris. Fans skal kontrolleres for at sikre, at de udluftning gasser ud og ikke ind i huset. Hold i forbrændingskammeret og interne varmeveksler, ren, opdateret og fri for snavs. Hvis du opdager revner i varmeveksleren, skal ovnen udskiftes. Holde din skorsten klart af fugle og andre dyr reder, der forhindre røggasser i at rejse op og ud.

Rutinemæssigt kontrollere lufttrykket i dit hjem

Udføre to udkast til hood tests. Hold en pind af brændende røgelse 2 inches fra udkastet hætte, mens ovnen brænderen er på. Hvis røgen er trukket ind i hætten, har du det rigtige lufttryk at flytte gasser ud af huset. Udfør denne test to gange på en dag, når der ikke er nogen vind. Hvis røgen ikke rejse op gennem skorstenen, din flue er blokeret og kræver øjeblikkelig opmærksomhed.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com