Er der en belægning, jeg kan sætte på en sammensætning tag til at gøre det længere?

January 17

Sammensatte helvedesild, en fælles tagmateriale lavet af overholdt granulat af fiberglass eller plast, kommer i en vifte af farver og figurer som et billigere alternativ til træ eller skifer. Selvom der er behandlinger for at holde din sammensat helvedesild moss-fri--derfor længere-levende--helvedesild kan blive beskadiget, hvis andre typer behandling der anvendes.

Moss behandling

Zinksulfat strimler er hyldet af miljømæssige grupper som værende en natur-venlige måde at behandle din composite helvedesild til moss--uanset om det er allerede vokset eller kan vokse i fremtiden. Naglet langs tag toppe, bruges disse fælles afskrækkende til at behandle nye og gamle sammensatte helvedesild til moss.

Sådan fungerer det

Når det regner, opløser vandet langsomt zink sulfid, der behandler vandet afløb fra taget, let belægning taget med et tyndt lag af en kendt moss afskrækkende. Andre moss behandlinger også indeholder blegemiddel eller kobber. Koncentrationen af zink sulfid er ofte øget når bruges af tag rengøringsmidler konfronteret med composite helvedesild allerede overtrukket i moss.

En forkert tilgang

Pres-vask eller børstning en sammensat rullesten tag vil quicken smuldre af helvedesild granulat og eventuelt afsløre negle for sollys og derefter, rust. Overbrusning zink rullesten renere på områder af moss virker bedre end skrubbe på problemområder, ifølge tag rengøringsmidler Vandværk NW.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com