Hvordan du udskifter keramiske fliser etager

January 18

Hvordan du udskifter keramiske fliser etager

Enhver tid der revner eller lempelse af fliser på et keramisk gulv, det berørte område bør være trukket og erstattet straks. Keramiske gulve er designet til at danne et fugttæt barriere, og disse revner og løse fliser Lad fugt nedenunder, hvilket betyder, at problemet vil uundgåeligt sprede sig til andre fliser hvis du ikke stopper den.

Instruktioner

•Tag så mange af de løs eller beskadigede fliser som du kan i hånden. Brug din hammer og mejsel til at fjerne resten. Tage ud alle fliser, der viser tegn på revner eller flytter, så alle fliserne på omkredsen af området er fast og ubeskadiget.

•Chisel ud af alle de tørrede mørtel fra den udsatte underlag. Brug din injektionsmørtel så for at rengøre de omkringliggende fliser af alle tørrede injektionsmørtel på siderne vender ind i området du erstatter. Brug din vaccum renere slange til grundigt pull up alle resterende snavs og støv fra området.

•Spread flise lim ind i området med din indskåret spartel, at skabe en "bed '' af klæbemiddel, der går lige op i tilstødende fliser.

•Tryk på din nye fliser ind i området, at sætte fliser afstandsstykker mellem dem. Med fingeren, udslette enhver lim, der presser op mellem fliserne, så du har fuld åben linjer mellem dem. Tag flise spacere og lad flise sæt natten over.

•Mix din injektionsmørtel med vand til en ensartet tyk mudder. Spred det over nyligt flisebelagte området, presning injektionsmørtel ned til de åbne linjer. Vente tre minutter og derefter tørre ned fliser med en våd svamp, at få de nye fugerne på samme niveau som de omkringliggende linjer. Lad den nye flise sæt for en dag før du bruger ordet.

Tips & advarsler

  • Mejsling ud flisegulv kan være meget fysisk udfordrende, så sørg for du er op til det, før du starter projektet.
  • Slid beskyttende øje beskyttelsesbriller når mejsling ud på gulvet.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com