DIY tørresnoren rekvisitter

January 18

Gammeldags tørresnor er tilbage på mode. Line-tørring tøj er igen populære, som folk tager skridt til at bruge mindre energi og reducere deres kulstof-fodaftryk. En undergang af hænge vasketøj udendørs på tørresnor er at linjerne sig strække sig over tid, forårsager dem til at synke og tørring tøj ender med at røre jorden. Tørresnoren rekvisitter er en hurtig løsning på dette; de er også nemme at lave selv.

Instruktioner

•Kontrollér en straight på tværs af diameter af slutningen af kosten, værktøj håndtag eller bambus pole, ved hjælp af en lille træ-skæring hånd sav. Dette vil holde tørresnoren og holde det fra at glide ned af prop. En enkelt kost eller haven værktøj håndtaget er lang nok til at holde op tørresnor på som små emner såsom skjorter, sokker, hånd håndklæder og undertøj er hængende.

•Tape sammen to kosteskafter, værktøjet håndtag eller bambus pæle til at gøre en længere tørresnoren prop. Overlap ender med omkring en fjerdedel af længden af pinde og tape dem sikkert sammen ved hjælp af gaffatape. Disse længere rekvisitter er tilstrækkelig til at afstive tørresnore som bukser, håndklæder og sengelinned er hængende.

•Afholdelse prop i en vinkel, der er lidt højere end horisontale, med røv slutningen på jorden og indskåret slutningen rørende tørresnoren, bringe prop til lidt før den sande lodret position. Tyngdekraft og vægten af tøjet vil holde prop oprejst, som dets højde rekvisitter op tørresnoren og holder tøjet fra jorden.

Tips & advarsler

  • Selv om disse rekvisitter hold tøj fra jorden, kan kraftige vinde blæse dem.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com