Hvorfor er min Pink Brandywine tomat plante blade vender gule?

January 19

Der er flere grunde til, hvorfor Pink Brandywine tomatplante blade bliver gule. Gartneren skal overveje miljøforhold og temperatur. Det kunne også være en normal begivenhed på grund af alder af anlægget, fordi det fortsætter med at vokse hele sit produktive, frugtbærende liv.

Historie

Brandywine tomat har en interessant historie. Det er en Amish familie arvestykke tomater, som kan dateres tilbage til 1885, Berlin frø havearbejde og levere butik. Natur bakker Gartneriet går endda så vidt som til at sige Brandywine "er generelt anses for at være verdens bedste flavored tomat." Det blev indført i samlingen Seed Savers udveksling i 1982 og siden da, har haft nogle rivaler, når det kommer til popularitet.

Funktioner

Brandywine tomat er en ubestemt plante, hvilket betyder, at anlægget vil fortsætte med at vokse hele frugtbærende sæsonen. En praecise anlæg vane betyder, at anlægget har et sæt plante størrelse. Det vil vokse til en vis størrelse og stop. Brandywine er en stor, kødfuld tomat med "karakteristisk smag," ifølge kataloget Berlin frø. I kataloget antyder det blive satset eller bur.

Overvejelser

Fordi denne tomatplante har en ubestemt anlæg vane, ældre blade får gule og falder af efterhånden som planten vokser. Ifølge Montana Master gartner håndbog, er opbinding eller anbringelse disse typer af tomater anbefalet fordi gartneren har "mere spillerum når nederste blade bliver ødelagt og skal fjernes." Mange satset planter er næsten nøgen af sensommeren. Det er vigtigt at fastslå, hvis gule blade er en normal begivenhed.

Identifikation

Hvis gartneren bestemmer, de gule blade er for talrige til at være normal, og planten virkelig lider, så andre årsager skal undersøges. Fordi Brandywine er et arvestykke tomater, er det ikke en hybrid. Hybrider er blevet avlet til at være resistente over for almindelige tomat problemer såsom verticillium visnesyge og fusarium wilt sygdomme. Begge disse sygdomme starter med gulfarvning og døende blade fra den nederste del af anlægget opad.

Forebyggelse/løsning

Plante dem i god, fugt-retentive jord; dyrke godt; og levere masser af vand. Sørg for planter har god luftcirkulation og er ikke overfyldte. Hvis nat temperaturer er lavere end 60 grader Fahrenheit, Beskyt planten.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com