Hvordan at skabe balance mellem et træ

January 19

Hvordan at skabe balance mellem et træ

Træer er mere end græsplæne ornamenter og fyldstoffer for parker; de er nødvendige for planeten sundhed og dermed for dit helbred. Træer kan give skønhed og næring, og de kan også sænke energiomkostningerne ved giver skygge og sænke temperaturer. Men når træerne begynder at læne sig, eller når de ikke støttes ordentligt som træer, de kan ikke vokse sundt. Træer kan være afbalanceret gennem processen med satsningen.

Instruktioner

•Plant unge strategisk. Når du placerer træet ned i jorden, ser på det fra flere vinkler for at sikre det er fuldstændigt lodrette, lige op og ned. Når træet begynder at vokse skrå, det er mere vanskeligt at afveje det og det vil kræve mere satsningen.

•Kontroller en pæl i jorden på begge sider af træet. Bålet skal være dybt nok, at det ikke er let at vælte. Dette vil forhindre det i at blive kastet om under storme eller flyttet til side af dyr.

•Sno et tykt stykke klud eller gummi omkring stammen af træet. Dette forhindrer træets bark fra at blive ødelagt under satsningen processen. Bind et stykke ledning rundt at klud eller gummi og derefter binde anden enden til bålet. Gør dette for både stakes. Wiren skal læres nok til at støtte træet.

•Overvåge træ som det vokser. Når rødder vokser dybt og træet kan forsørge sig selv, skal du fjerne indsatserne og lad træet vokser normalt. Hvis træet begynder at skråtstille igen, på grund af kraftig vind eller fordi rødderne ikke endnu er stærk nok, restake træet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com