Appelsintræer med gule blade & lys grøn svamp

January 19

Appelsintræer er en af mest almindeligt plantet frugttræerne, med en lang historie af menneskelige dyrkning. Mens de er normalt hårdføre, er appelsintræer underlagt en række betingelser, der kan forårsage blad gulfarvning eller udseendet af forskellige svampe vækster. Du kan kontrollere de fleste orange træ blight, men med en høj grad af effektivitet ved at bestemme årsagen til det. At kende de rigtige rehabilitering metoder vil resultere i din orange træer at genvinde deres helbred, forudsat du følge ordentlig kulturelle praksis.

Kvælstof mangel

Kvælstof mangel i appelsintræer årsagerne gulfarvning af ribber eller hele blad struktur. Mest almindelige i vinter og i begyndelsen af foråret, kvælstof mangler, der medfører gule blade typisk skyldes utilstrækkelig kvælstof leveres til rødder eller baldakin. Dette kan skyldes fra forkert eller utilstrækkelig befrugtning, eller root rot. Root rot og ødelægge skader kan forårsage kvælstof mangler, fordi de forringer rødderne evne til at bære næringsstoffer fra jorden til baldakinen.

Magnesium og mangan mangler

Gule blade på orange træer kan være et resultat af mangler i magnesium eller mangan, selv om disse mangler producere forskellige gulfarvning mønstre end kvælstof mangler. Appelsintræer mangler magnesium er kendetegnet ved en karakteristisk V-formet grøn mønster i bunden af bladet, mens resten af bladet vil vise en broget gul farve. Blade gulfarvning i en stribede mønster angiver mangan mangel; vener og base af bladet forbliver grønne, mens mellemrummene i mellem tager på en lys-grøn, gullige støbt. Du kan løse disse fejl og mangler med anvendelse af en afbalanceret gødning.

Fedtet plet svamp

Appelsintræer er underlagt en række svampeinfektioner, der kan identificeres af udseendet af spotting, skalering eller andre læsioner på træet blade. Fedtet plet svamp angriber bladene af appelsintræer, forårsager små områder til at kollapse fra skader og producerer små pletter med en fedtet udseende. Infektion resulterer i blad drop og reduceret træ vigor, og er bedst styres af fjernelse af inficeret væv eller anvendelsen af svampedræbende sprays.

Melanose svamp

Melanose svamp er en anden fælles trussel mod appelsintræer, anført af udseendet af små, uregelmæssigt formet læsioner på bladene. Disse har som regel en ru tekstur, med en kage eller stribede udseende. Læsioner resultatet fra træet danne arvæv for at isolere beskadigede områder. Selv om melanose infektion er grimme, det ikke typisk udgøre en alvorlig trussel mod generelle træ sundhed. Melanose er mest alvorlige på ældre træer. Du kan passende kontrol af det ved at fjerne inficeret væv og undgå overhead kunstvanding. Du kan også anvende svampedræbende kobber sprays, hvis væv fjernelse giver utilstrækkelig kontrol.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com