Sådan installeres en lys loftlampe med gennemsigtig belagt ledninger

January 19

Sådan installeres en lys loftlampe med gennemsigtig belagt ledninger

Loftlamper, der hænger fra en kæde eller stang almindeligt brug lampe ledning. Lampe ledning er fremstillet til at matche farven på dit lys stativ eller at være diskret. Gennemsigtig belagt ledninger er almindeligt anvendt med sølv, hvid eller krom Loftlamper og det kan være svært at afgøre, hvilken ledning er varmt og der er neutral. At vide, hvordan du installerer en lys loftlampe med gennemsigtig belagt ledninger kræver lidt følelse.

Instruktioner

•Drej off elektricitet til kredsløbet, som du vil installere dit loft lampen på ved at slå breaker i de vigtigste elektriske panel.

•Saml dit loft lampen ifølge producentens anvisninger. Find din monteringsbeslag, der fulgte med dit loft lys armatur. Opklæbning hardware bør omfatte et armatur overligger, en brystvorte, baldakin, skrue krave loop og møtrik og kæde eller stang.

•Sæt armaturet overliggeren til loft junction box. Armaturet overligger består af et fladt stykke metal omkring 4 inches lang med 1 tomme bred med en rund center hul og flere andre åbninger. Åbninger på armaturet overligger afhænger af producenten af din loftslampe. Overliggeren vil knytte til loft junction box med skruer i loft lys kit.

•Skru brystvorte til armaturet overliggeren. Brystvorten er et hult metal rør, der er gevind langs hele længden af dens udvendige og skruer ind i hullet i midten af armaturet overliggeren.

•Sæt kæden til din loft lys. Et flertal af Loftlys vil lægge på loftet med en kæde. Dog kan din lys består af en serie af hule stænger. Alt efter hvad du måtte have, vil princippet om tilknytning af kæde eller stænger være den samme. Ved hjælp af tænger og en klud--til at forebygge skader til finish af loftslampe--tillægger loftslampe ende loop af stang eller kæde og klemme sløjfen for at lukke det og fastgøre den til armaturet.

•Sæt den modsatte ende af kæden eller stang til at skrue krave loop. Skrue krave løkke er en doughnut-formet stykke metal med tråde på interiør og eksteriør. Løkke del er tilsluttet skrue krave i en 90-graders vinkel. Tilslut din kæde eller stang til sløjfen på samme måde du tilsluttet armaturet i trin 5.

•Thread gennemsigtig belagt ledningsføring gennem kæden eller stang og interiøret gevind åbning af skrue krave loop.

•Skru møtrik på skruen krave loop. Møtrikken vil holde baldakinen på plads, når lyset er knyttet til loftet. Tråd canopy på skruen krave loop. Baldakinen vil dække samledåsen loft og alle ledninger når den lampen er installeret. På dette tidspunkt, delene bør være i følgende rækkefølge: lys, kæde, skrue krave med møtrikken knyttet og baldakin med gennemsigtig belagt ledninger gevind gennem alle.

•Ledning loft lys armatur til magt levering ledninger i loftet samledåsen. Power supply ledningerne bestå af en sort (hot) ledning og en hvid (neutrale) ledning. Tråd den gennemsigtige belagte ledning igennem brystvorten du installerede i trin 4. Føle den gennemsigtige belagte ledning. Ene side af wiren bliver glat og betragtes som neutrale wiren. Tilslut denne glat ledning til hvide power supply wire i samledåsen ved at dreje en orange ledning møtrik på de to ledninger forbinder dem sammen. Anden siden af den gennemsigtige belagte ledning vil have ribben kører hele længden af wiren. Dette er den varme ledning. Tilslut denne ribbede ledning til black power supply wire på samme måde du tilsluttet de hvide ledninger.

•Installer loft lys armaturet til loftet samledåsen. Skubbe den overskydende ledninger i loftet samledåsen og fastgør skruen krave loop til brystvorten ved at skrue det på brystvorten med uret. Skub baldakin op og over loftet samledåsen og spænd møtrikken knyttet til skrue krave løkke at holde baldakinen på plads.

•Drej på elektricitet til kredsløbet ved at dreje på breaker i de vigtigste elektriske panel.

Tips & advarsler

  • Sørg altid for, at elektriciteten er ud til det område, du arbejder for at undgå elektriske stød.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com