Sådan Care for skifer landskabspleje

January 19

Sådan Care for skifer landskabspleje

Skifer gangbroer og terrasser er en naturlig, elegante aspekt af en have eller landskab. Denne grå, flat rock er tætte og ikke-porøse, hvilket gør det mere pletbestandigt end andre mere porøse klipper. På grund af metamorfe processen hvorunder skifer er dannet, det er blødt og ridser eller flager let. Forsegling skifer anbefales at holde det fra at blive plettet eller tilhugget. Afhængigt af formalitet af dit landskab, kan du vælge en blank segl, som skaber en "våd" udseende eller et mere naturligt, lav-gloss segl. Uanset hvad, dette segl vil holde din skifer i fin stand og gøre regelmæssig vedligeholdelse hurtig og enkel.

Instruktioner

Forsegling skifer

•Sweep skifer område du ønsker at forsegle. Sikre, at området er rene, tørre og fri for partikler. Tape omkringliggende sokler, og dækker i nærheden områder at undgå overdreven spray, drypper og spild.

•Applicer sten sealer jævnt på tværs af skifer med en pensel, rulle eller lavtryks sprøjten. Bruge en liberal beløb, men sørg for at anvende så jævnt som muligt. Genanvende sealer i nogen steder, at gennemblødt i mere end andre. Da forskellige områder i stenen kan være mere porøst end andre, skal du muligvis anvende meget mere i nogle områder for at opnå et ensartet udseende.

•Tillad sealer at indstille for 15 til 30 minutter. Hvis rester har optrådt mens tørring, tørre hele overfladen med et håndklæde dyppet i sealer. Løsne rester med en slibende nylon pensel, og fjerne spredte rester og overskydende sealer med en ren, hvid klud.

Generel vedligeholdelse

•Sweep og fjerne alle partikler fra skifer. Bland en all-purpose sten og fliser renere med varmt vand pr. producentens anbefalinger.

•Applicer renere i hånden med en svamp eller moppe, eller med en skrubbe maskine. Tør eller Skyl med rent vand. Denne type af rengøring kan ske når skifer ser nusset, farves eller kedelig i farve.

•Reapply sten sealer hver fem til ti år, afhængigt af tilstanden af skifer og sats af slid og ælde det modtager.

Tips & advarsler

  • Afhængigt af det specifikke produkt er den forventede dækning af sten sealer ca 600 til 800 kvadratfod per gallon.
  • Da skifer har en tendens til at flage, er skånsom rengøring bedst. Aldrig brug en højtrykspuler sat til mere end 800 psi.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com