Buske for en hældning

January 19

Buske for en hældning

Plantning af buske på skråninger kan hjælpe støtte i forebyggelse af jorderosion. Den busk rodsystem kan sikre en bjergside for at forhindre muligvis farlig jordskred opstår. At vælge buske, i stedet for græs, hjælper for at plante langs en skråning hen til nedskære lugning og klipning krav. Buske af forskellige størrelser også oprette landskab mangfoldighed og bidrage til at skjule hældning.

Stedsegrønne buske

Plantning af stedsegrønne buske på en skråning med til at give året rundt cover og farve interesse. Den japanske Taks (Taxus cuspidata) vokser til en højde af omtrent 6 fod og spreder sig til en bredde på op til 7 fod. Det tåler tørke, urban forurening og er meget lav vedligeholdelse for enhver hældning. Stedsegrøn krybende enebær (Juniperus horizontalis) står kun 1 til 2 feet tall men kryber langs jorden op til 10 fod. Det tolererer en bred vifte af jord og kan modstå stenet forhold godt.

Solrig skråning buske

En sydvendt skråning med ingen træer eller strukturer til at obstruere lyset fag buske for direkte sollys, hele dagen. En busk bør kunne tolerere fuld sollys og mulige tørke når plantet i sådan et sted. Alsidig Oregon drue busk (Mahonie aquifolium) har evnen til at modstå fulde sollys betingelser, tør eller alt for fugtig jord. Det vokser til en højde af 8 fod. Oceanspray busk (Holodiscus discolor) vokser til en højde af 15 fod. Det også tolererer våd eller fugtig jord og kan modstå fulde sollys. Busk har også den ekstra fordel af at være brandsikre.

Skyggefulde skråning planter

Nord vender pisterne har skyggefulde forhold. Buske, der trives på sådan skråninger skal kunne modstå skygge godt. Den vestlige azalea (Rhododendron occidentale) vokser godt i skyggen med sure jord. En North American native busk, det vokser til en højde på op til 16 fod høje og producerer et væld af farverige blomster i foråret. Bush Gedeblad (lonicera Diervilla) tåler halvskygge. Det vokser til en højde på 2 til 4 fod.

Salt buske

Oceanside skråninger er underlagt løbende salt spray. Kun salt buske kan modstå sådan en kæmpende. Snowberry (Snebær albus) vokser til en højde på op til 6 fod. Det spreder sig godt gennem underjordiske sucker vækst. En hårdfør busk, det kræver lidt pleje eller vedligeholdelse og kan modstå de fleste jordbundsforhold godt. Voks myrtle vokser til en højde på op til 20 fod høje. Den busk stedsegrønne blade vokser op til 3 inches i længden og er lidt aromatiske.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com