Reoler ideer til soveværelser

June 10

Reoler ideer til soveværelser

Hylderne er en attraktiv måde at vise dine foretrukne emner og give ekstra lagerplads i dit soveværelse. Fordi du kan finde hylder i næsten hver eneste farve og materiale, kan du matche dem med dit soveværelse design. Hylderne er også meget overkommelige, let at installere og kan være en kreativ måde at peppe dit soveværelse. Besøg et hjem forbedring butik for reoler ideer; gøre det til en sjov weekend-projekt.

Grundlæggende

En væg hylde er en billig måde at hænge op din yndlings ting uden at optage en masse plads. Hænge dem parvis at fremvise din dekorationer og skabe en interessant design, eller i dit skab for ekstra lagerplads. En reol kan også gøre en stor hylde samt oprette højden i rummet. Hylderne er enkle at installere med de rigtige værktøjer.

Reoler ideer

Hvis du har brug for en masse reoler lagerplads i dit soveværelse, overveje en eller flere reoler. Afhængig af deres størrelse, kan reoler give en masse opbevaring og oprette højden i dit soveværelse. De fleste bogreoler kommer i de grundlæggende farver så du måske ønsker at male dem en fed farve til at oprette et omdrejningspunkt i dit soveværelse.

For en moderne design, så prøv glashylder. Fordi glasset er farveløs, montrer det dine objekter pænt. De er meget robuste og matche de fleste soveværelse paletter. Prøv at installere børstet metal beslag til at holde op din hylde og skabe en ren design i et moderne soveværelse.

Væghængt hylde arrangørerne med indbygget kroge fungerer godt i et soveværelse, når du ikke har en masse plads. Bruge det i dit skab eller ved døren til hængende tilbehør og nøgler. Hylde arrangørerne kommer i mange farver og kan males.

Corner hylder arbejde stor i soveværelser. Dette er ofte spildplads i et værelse. Corner hylder er nemme at installere og er effektive rum til at vise elementer. De holder som regel op til seks pounds så du ikke kan placere noget meget tung på en hylde. Du kan også finde hjørne reoler, der giver masser af plads til at holde dine odds og ender.

Tips

Hvis du vil have vist tunge genstande på en hylde, skal du knytte hylden til væggen studs. De er nemme at finde med en stud finder og vil yde tilstrækkelig støtte til din hylde. Hvis du ikke har en stud, kan du prøve at bruge væg-monteret beslag til at holde op din hylde. Du kan købe reoler kits, der indeholder alle de væsentlige hardware samt fastgørelsesanvisninger. Hvis du installerer en stor reol, Sørg for at sikre top og bund til væggen for at forhindre, at reolen vælter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com