Hvordan man bruger Coaxial Wire værktøjer

January 20

Hvordan man bruger Coaxial Wire værktøjer

Koaksial værktøjer er afgørende for korrekt skæring, stripning og opsigelse af coax kabler. Disse værktøjer er designet til at fremskynde disse opgaver og er uvurderlig for gør-det-selv, der skal dirigere og opsige hans egne kabler. Koaksialkabel er relativt billig, når de købes i løs vægt, er lære at samle færdige koaksialkabler virkelig en funktion af læringsværktøjer involveret.

Instruktioner

•Klippe koaksialkabel til den nødvendige længde, ved hjælp af en bidetang. Gøre cut så lige som du kan for at sikre, at stikket passer ordentligt. Sikre wire run er mindre end 100 fødder til optimal ydeevne.

•Indstil slutningen af koaksialkabel til værktøjet strip. Klem håndtagene for at trykke på klingen ind i den ydre kappe af kablet. Drej værktøjet omkring kablet mens klemme håndtagene for at score jakken. Trække sig tilbage på værktøjet forsigtigt endnu Fast for at fjerne den ydre jakke.

•Klap den ydre flettet skjold tilbage mod jakken. Skubbe plast bøsning og metal stik over ende af kablet, indstille den indre krave flush mod hvide, plast dielektrisk røret omkring kobber center dirigent.

•Indstil bøsning og stik vandret i kompression krympe værktøj. Klem håndtagene for at affyre de to stykker af stik sammen.

•Trim eventuelle overskydende flettet skjold fra bunden af den færdige connector, ved hjælp af wire snips. Snip center stik materiale strækker sig over 1 eller 2 millimeter fra forsiden af connector, ved hjælp af klip.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com