Jeg kan ikke skylle mit Toilet samtidig tage et brusebad i mit hjem

January 23

Jeg kan ikke skylle mit Toilet samtidig tage et brusebad i mit hjem

Bruseren kan være et dejligt sted at tilbringe tid alene, afslappende under en varm spray af vand og få rene med dejlig duftende sæber og shampoo, indtil nogen skyller toilettet. Hvis du hører skrig danne bruseren, når du skylle et toilet i dit hus, er det sandsynligvis fordi vandet pludselig fik meget varmt eller koldt. Også muligt er, at temperaturen forblev tålelig, men presset gik væk, forlader sæbe i håret og kun en støvregn fra brusehoved at vaske det væk, indtil trykket returnerer. Forståelse hvorfor dette sker kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad man skal gøre ved det.

Skoldning varmt vand

Skoldning varmt vand bruser behandlingen forbundet med skylning et toilet i hjemmet er naturligvis mest om og kan føre til alvorlige forbrændinger i nogle tilfælde eller kan jord du i varmt vand med andre medlemmer af familien i det mindste som de bliver vrede over din hensynsløs flush. Grunden til den hurtige temperaturskift sker når nogle toiletter er skyllet er fordi der er to kilder til vand fodring bruseren: et varmt vand linje og en kold vand linje. Generelt du balance mellem de to yderpunkter for at oprette varmt vand i hanen. Men når toilettet skyller, det er kun forsynes med én type af vand, som regel kold, og der kvæler off levering af koldt vand fra bruseren som det fylder. Resultatet er tabet af mængden af kolde kommer gennem bruseren og den varmt forbliver den samme, som er lig med meget varmt vand ikke egner sig til et brusebad.

Varmtvandsproduktion retsmiddel

Et middel der findes til det varme vand skylle problem. Det mest oplagte er ikke til at skylle mens andre tager et brusebad. Men du kan også investere i en vandhane skærm, der vil holde med den medfølgende pres fra den varme og kolde side i dit brusebad. Når den kolde vandtryk pludselig falder på grund af en flush toilet, reducerer skærmen varmt presset til lige koldt, så blandingen forbliver konsistent med næsten ingen ændring i den faktiske temperatur i bruseren.

Tryktab

Anden bivirkning af rødmen under en bruser er tabet af vandtryk. Ingen ønsker en bruser, der drizzles. Det gør vask shampoo ud af dit hår en problemfri og simpelthen gøre ikke så godt et job på forfriskende du. Grunden til tryktabet opstår når toilettet er skyllet er af samme grund vandet bliver for varmt. Toilettet bruger vand til at genopfylde sin tank, når flushen sker, hvilket efterlader mindre vand til at gå rundt til de andre anvendelser i hjemmet indtil den er færdig påfyldning. Kører en vaskemaskine eller opvaskemaskine, mens du brusebad kan have samme virkning, hvis dit vandtryk er begrænset.

Pres retsmidler

For at holde din toiletter fra berøver dig om en kraftig strøm af vand i bruseren, kan du justere ventil på bagsiden af tanken. Der er typisk en sølv indstillelig ventil, der styrer, hvor hurtigt vandet løber ind i tanken at genopfylde efter en flush. Hvis du slår denne ventil, det vil tage lidt længere tid at genopfylde tanken og være klar til en anden flush, men det vil ikke påvirke trykket i brusebad nær så meget, som kan også hjælpe med temperaturforskelle til en vis grad.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com