Hvordan man Wire en udendørs enheden til en luft Handler

January 23

Hvordan man Wire en udendørs enheden til en luft Handler

Lav spænding ledninger mellem termostaten, air handleren og udendørs enheden styrer driften af din opvarmning og air conditioning system. Ledningsføring vil variere afhængigt af din specifikke applikation. Varmepumper, klimaanlæg og om dit system er en flertrins udendørs enheden påvirker lav volt ledninger krav. Mange ligheder findes, men mellem de forskellige udendørs enheder og grundlæggende ledninger metoder gælder stadig.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til både air handleren og udendørs enheden på den vigtigste elektriske panel.

•Køre den en 4-dirigent, isoleret, lav-volt ledning fra luften handleren til udendørs enheden. Fælles praksis indebærer sikring ledning til de kølemiddel linjer, der fører fra luften handleren til udendørs enheden.

•Locate lav volt ledninger på udendørs enheden. Fleste udendørs enheder bruge 2 ledninger. Ekstra ledninger kan være behov for flere sceneudstyr afhængigt af producenten.

•Tilslut de røde og hvide ledninger i lav volt ledning til en af ledningerne på udendørs enheden. I de fleste tilfælde wire som forbinder til hvilken terminal er ligegyldigt. Altid tjekke med installationsinstruktioner til din specifikke model.

•Tilslut den modsatte ende af den røde og hvide lav spænding ledninger til air handleren lav spænding terminaler som beskrevet i de specifikke instruktioner til din air handleren. Slukke for strømmen tilbage på luften handleren og udendørs enheden.

Tips & advarsler

  • Utility virksomheder tilbyde ofte en lavere energi sats når du installerer en "interruptable service" med din udendørs enheden. Tjenesten er telegraferede til lav spænding forbindelser til udendørs enheden og tillade elselskabet at afbryde din tjeneste for et par minutter i skik spidsbelastningsperioder. Korte service afbrydelser tillade elselskabet at kontrollere overloads på system som under ekstremt varme dage i sommer.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com