Australske skygge planter

January 23

Australske skygge planter

Australien er hjemsted for en overflod af de indfødte plantearter. Mens mange australske planter trives i fuld sol, foretrækker andre skygge. Planter såsom peber bush, hyben og kastanier pine er perfekt egnet til de mørke, beskyttede områder af australske haver.

Peber Bush

Peber bush (Tasmannia purpurascens) er naturligt hjemmehørende i de fugtige eukalyptus skove i New South Wales. Det foretrækker frit afløb, fugtig jord. Et højt niveau af fugt er hele året at foretrække. Denne bush bærer lange, ægformede, dybt skimmeldannelse mørke grønne blade. Det producerer klynger af elfenben blomster, der giver vej til saftige bær. Krydret smag af disse frugter inspireret dette plantens almindelige navn.

Hyben

Hyben (Bauera rubioides) er en blomstrende busk indfødte til de bjergrige kystområder i østlige Australien og island of Tasmania. Ligesom bush peber gør dette anlæg bedst når de har konstant fugt. Det gavner også fra at være beskyttet mod stærk blæst. Hyben er værdsat for sine prangende, pink, otte-grafitmine blomstrer.

Kastanje fyrretræ

Den skygge-elskende kastanje pine (Bauera rubioides) er endemiske for regionen omkringliggende Lake St. Clair på øen Tasmanien. Det er en lille, kompakt nåletræ med skællende, mørkegrønne blade. Den chestnut pine er bemærkelsesværdigt modstandsdygtige over for skadedyr og sygdomme samt frost.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com