Voksende bambus for privatlivets fred

January 23

Voksende bambus for privatlivets fred

To typer af bambus

Mange mennesker tænker på bambus som et træ eller en busk, når de i virkeligheden, bambus er en græs. Nogle bambusskud kan vokse 100 fod høj givet de rette omstændigheder. Det lyder ikke meget som græs, men det er. Selvom der er mange arter af bambus, der er grundlæggende to typer: sammenklumpning og kører.

Den sammenklumpe bambus er den type, du sandsynligvis finde i tropisk klima. De tempererede bambus tendens til løberne. Bambus er en ekstremt hårdfør plante og nogle gange svært at slippe af med. Jokke bambus vil danne en klump type rodsystem, der er meget kort. De kan kun udvide et par inches hvert år. De har brug for mellem 2 til 10 fod mellem planter for dem at nå deres højde og de kan lide et varmere klima end løberne.

Kører bambus vokser hurtigt og spreder sig langt fra de vigtigste rod. Når de vokser denne type af bambus i en gård, det skal være indeholdt eller vil sprede sig til nærliggende yards hvor ikke kan det være ønsket. Indeslutning kan opnås med cement, plast, beholdere eller vand. Løbere vil overleve i et koldere klima end clumpers og hurtig voksende skærme og hække. Hvilken type af bambus, du bruger til beskyttelse af personlige oplysninger vil afhænge af din placering, og hvor meget arbejde du ønsker at sætte ind på at holde trit med væksten.

Sådan indeholder bambus

Hvis du ønsker at dyrke bambus hurtigt som en skærm for beskyttelse af personlige oplysninger, vil så den kørende type arbejde bedst. Du kan også dyrke denne type i næsten ethvert sted, selv om særlig forsigtig skal træffes til at beskytte det under lange fryser i nord. Problemet med voksende kører bambus er indeholdende det til det område du ønsker at vokse. Den mest effektive og fælles måde at gøre dette er at bruge en 5 ml. tyk plast barriere. Det skulle være installeret 24 til 36 inches dyb rundt i hele området af din beplantning. Denne type barriere afbøjer kører systemet, så plasten skal være skråt op i enderne. Denne måde, når den underjordiske rod runner hits plastik vil det blive skubbet op forårsager området er endnu tykkere med bambus. Barriere kanter skal kontrolleres mindst en gang om året for nogle løbere, der forsøger at bue over toppen. Disse kan blot skæres. Denne type af plastik leveres i ruller og kan Tapes sammen i sømmene. Du kan finde det på planteskoler eller bambus avlere og det er almindeligt kendt som "root barriere" eller "rhizom barriere," som er såkaldte kører rødderne af bambus.

Du kan også bruge cement, men det er ikke den foretrukne metode, som det kan knække og rodsystemet vil gå gennem disse revner. Containere er populære, men engang forårsage lukningen af anlægget, fordi de har for meget vand. Og da bambus ikke lide for meget vand, kan det være indeholdt af en lille bæk eller mote udenom. Det kan være en interessant del af landskabet for en person, der har tid og viden til at oprette den.

Plantning bambus

Bambus vil vokse tykkeste og højeste i fuld sol. Nogle arter vil gøre godt i delvis skygge, men kun under den varmeste del af dagen. De skal være beskyttet mod vind og brændende som unge planter, som kan opnås ved placering eller fysisk bygning beskyttelse. Bambus skal plantes i en lerede jord. Tunge jord skal have organisk materiale føjet til det og placere 2 eller 3 inches af muld rundt i området.

Bambus er en græs og græs elsker kvælstof. Græs klipning, hø og kommercielle kompost gøre stor dækningsmateriale for bambus. Det er bedst at lade bladet droppe under bambus, også. Unge bambus skal vandes mindst to gange om ugen indtil den bliver meget varm og derefter dagligt. Når anlægget er fuld vokset vil det normalt være fint på sine egne, medmindre der er ingen regn for længere perioder.

Bambus kan plantes enhver tid af året i varmere klimaer. Men det bør plantes i foråret, efter den sidste frost i de koldere klimaer. Beskytte planterne med masser af barkflis i vinteren vil normalt holde dem sunde for den næste vækstsæson. Dette er en anden grund til at forlade planterne blad ekskrementer. De beskytter rodsystemet om vinteren ved at holde jorden fra indefrysning omkring planterne.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com