Hvordan du udskifter Drywall bag Baseboard

January 23

Hvordan du udskifter Drywall bag Baseboard

Når den nederste del af en væg bliver beskadiget, kan baseboard komme i vejen for dig at gennemføre en vellykket patch job. I dette tilfælde skal du fjerne baseboard for at få bedre adgang til drywall. Det betyder ikke, du skal udskifte din baseboard. Hvis du fjerner baseboard langsomt og omhyggeligt, vil du kunne sætte det samme stykke tilbage på væggen, når det beskadigede område er blevet lappet.

Instruktioner

•Klippe langs den baseboard øverste kant, hvor det møder muren, med en hobbykniv. Indsæt en 6-tommer spartel mellem væggen og baseboard. Tryk på den spartel håndtag med en hammer til at forsigtigt skubbe det dybere bag baseboard.

•Sæt et brækjern mellem baseboard og den spartel. Træk forsigtigt baseboard fremad, væk fra væggen. Skub spartel ned baseboard og Gentag dette trin. Fortsæt, indtil du fjerner baseboard fra væggen.

•Klippe et stykke af drywall lidt større end hullet bliver lappet. Skære drywall med en hobbykniv. Nedskæringer behøver ikke at være helt straight. Sæt plasteret over den beskadigede gips. Tegne en pil på patch til at angive den øverste kant. Spore omkring patch med en blyant. Skære igennem væggen, efter at spore, med et nøglehul sav.

•Measure åbning 's højde og tilføje 3 inches. Overføre denne måling to gange til et 1 x 2 tommer board. Skære bord til længde med en sav. Du vil have to brædder lidt større end åbningen.

•Sæt en dab af byggeri lim på både brædder top- og bundkanterne. Indsæt et bræt i åbningen, centreret til højre. Tryk på bord mod bagsiden af drywall. Drive drywall skruer gennem drywall og i bestyrelsens top- og bundkanterne. Gentag dette trin med det andet bord på i åbningen venstre side.

•Indstil drywall lappe ind i åbningen og tryk det mod de to brædder du installerede i trin 5. Sikkert patch til både brædder med to eller tre drywall skruer.

•Anvend en 4-tommer spartel til at anvende et jævnt lag af drywall sammensatte over hele patch. Skær et stykke af vinduet skærmen til nogenlunde samme størrelse som lappe. Lægge skærmen over drywall sammensatte og køre 4-tommer spartel over skærmen for at skubbe det på plads.

•Applicer mere drywall sammensatte over skærmen med en 6-tommer spartel. Glat drywall sammensatte så meget som muligt og lad det tørre. Anvende et tredje lag af drywall sammensatte med 6-tommer spartel, hvis nødvendigt.

•Sand drywall sammensatte glat med en afslibning svamp. Prime og male den lappet område til at matche de omgivende væg.

•Sæt baseboard tilbage i rummet du havde fjernet det fra. Kørsel efterbehandling negle gennem baseboard og ind i væggen base plade til at holde det på plads.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com