DIY: Håndlavede møbler forsyninger

July 23

Gør din egen møbler voks og polsk tager kun et par ingredienser og lidt tid. At sammensætte et kit af dagligvarer til at hjælpe dig med at flytte tunge møbler er en anden møbler-supply-projektet. Der er ingen grund til at bruge en masse penge på møbler pleje. Holde disse forsyninger handy til konditionering dit møbler og flytte det, præcis hvor du ønsker.

Instruktioner

•Pour 1 kop oliven olie i en dobbelt kedel og tilsæt 1/4 kop revet bivoks. Rør over svag varme, indtil voksen er helt smeltet ind i olie. Fjern fra varmen og hæld i en skål. Omrøres lejlighedsvis som det køler og blandingen kommer sammen som en tyk, cremet træ voks. Brug denne voks til polsk, ren og tilstand træ møbler ved at gnide det ind med fingrene eller en klud og aftørring med en ren klud efter at lade sidde i 15 minutter.

•Mix 1/4 kop destilleret hvid eddike, 3/4 kop olivenolie og 1/4 tsk citron olie i en glaskrukke. Påfør en lille mængde til en ren klud og gnid i dit træ møbler til polsk og Rengør overfladen. Lad sidde i 15 minutter og derefter tørres af med en ren klud.

•Hold et par gamle køkken håndklæder og rektangler pap handy som en DIY møbler-flytte kit. Omhyggeligt rock din stykke møbel lige nok til at glide håndklæder eller pap under fødderne. Brug håndklæder til hårdttræ eller flise gulve og pap på tæpper. Dette vil tillade dig at skubbe møblerne til sin nye position uden unødig belastning. Vægten af møblerne vil holde det fra at glide ud i pap under flytning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com