Hvordan man kan forberede en Grill til madlavning

January 24

Hvordan man kan forberede en Grill til madlavning

Når vejret er varmt, er det på tide at grillen er klar til år. Forbereder din grill til madlavning omfatter rengøring og prepping dens overflade og kontrollere brændstof sikkerhed for propan grill. Grill prep tager lidt tid og belønninger du store hele sommeren lang med burgere, grillet majs, grillet fisk og andre retter. Både propan og trækul Grill har brug for forårsrengøring hvert år, og kan kræve rensning i hele sæsonen, hvis bruges ofte.

Instruktioner

Forår Grill Prep

•Tag din grill rist og tage det inde. Placere det i vasken, derefter udfylde din vask med varmt, sæbevand vand. Tillad grill rist i blød, så kage på indskud og inkrustationer kan komme løs. Efter risten opsuger i mindst fem minutter, krat det med en svamp eller wire pensel, indtil alle depositum flager. Skyl grill rist, så tør det grundigt og returnere det til grillen. Hvis du har en ny grill, kan du springe dette trin.

•Pour madlavning olie på et stykke køkkenrulle, så gnid det over nyligt rengjort grill rist. Madlavning på en rist sæsoner Når du rengøre risten, fjerner du den naturlige krydderier. Olie hjælper genoprette smøring, for at forhindre mad klistrer når du bruger din grill.

•Kontrollér forbindelser på en propan grill til at sikre, at slangerne er stram. Drej håndsvinget til at åbne ventilen--uden at åbne den grill varme ventil--og derefter lytte til lyden af gas undslippe. Hvis du hører gas, dine slanger er utætte og bør udskiftes. Hvis du ikke kan høre gas, lukke ventilen: du er god til at gå for sæsonen.

Madlavning Prep

•Pile din trækul eller briketter under grillen rist når du er klar til at lave mad. Finde et match, og lyse dem. Tillad brændstof at flamme. Hvis du har en propan grill, åbne ventilen på propan tank, derefter antænde din brænder og sat varme på lav, medium eller høj. Lukket grill låget og vent.

•Wait indtil ilden smolders og din trækul glødende røde; nu er det tid til at koge. For en propan grill, tjek termostaten og justere flamme ifølge den mad du forberede.

•Gather din grill redskaber og arrangere dem til nem brug og adgang før tilberedning; Dette omfatter en kød gaffel, spatel eller tænger til at dreje mad, en ren plade for kogte varer, marinade, en grill børste og et kød termometer.

•Grab din mad og bringe det til grillen. Markedsføre fødevarer tilberedt grillen, derefter koge som anvist.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com