Hjemmelavet Adaptive udstyr til handicappede

January 24

Mennesker med handicap har unikke behov, der ofte kræver adaptive udstyr. Disse er de nødvendige redskaber til at udføre grundlæggende daglige opgaver, som er en del af en persons liv, såsom madlavning, spise, hygiejne og mobilitet. Oftest er den adaptive udstyr til rådighed til at opfylde disse behov for dyrt. Derfor, pårørende og mennesker med handicap ofte ser for hjemmelavede løsninger til de mest nødvendige værktøjer.

Tilpasning af udstyr

Oftentimes kan et fysisk handicap forhindre en person fra madlavning eller spise uafhængigt. Hjemmelavet adaptive udstyr i forbindelse med korrekt positionering kan give en øget grad af uafhængighed og livskvalitet. For at lette redskaber til at forstå, wrap skum eller andre polstring omkring håndtagene for at gøre dem større. Brug et stykke klud, Halstørklæde eller andet fleksibelt materiale sammen med Velcro eller snaps, gøre et armbånd eller handske-type enhed til at holde redskaber i hænderne på personen med handicap. Enkle justeringer til retter, såsom at sætte mad i skåle, så det kan blive skubbet mod siden at få det på gaffel eller ske, kan gøre forskellen mellem uafhængighed og har brug for hjælp. Tilpasse knapperne på apparater sådan mikrobølgeovne, komfurer, opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere, således at en person med handicap kan bruge dem lettere. Vedhæfte almindelige materialer som Fingerbøl, skum, stykker af ler eller små blokke på knapperne for at gøre dem lettere at nå. For en person med synshandicap, skitsere knapperne, især flade dem med lim eller oppustede maling så han ved, hvor man begynder og den anden stopper.

Tilpasning møbler og positionering

Placering af varer i visse positioner eller at tillade personen med handicap at sidde eller stå på den korrekte placering kan hjælpe hende med at fuldføre en opgave. Ved hjælp af materialer til at gøre en højere toiletsæde tillader en person med mobilitetsspørgsmålene at overføre på det uden hjælp. Placer skum under den eksisterende toiletsæde at give mulighed for nogle ekstra højde. Velcro stropper kan bruges til at hjælpe med stabilitet for en person, der har svært ved siddende oprejst uden hjælp. Borde, stole og senge kan hæves af markedsføring robust elementer såsom bøger nedenunder, hvilket giver mere uafhængighed bevæger sig i hele hjemmet. Placer apparater i nærheden af robuste møbler, så en person i kørestol kan for at læne sig eller trække op på det for at fuldføre opgaver. Kontroller, at apparaterne, som er sikkert fastgjort, så de ikke vil vælte.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com