Sådan installeres en gummi vand stopper foran en garageport

January 24

Sådan installeres en gummi vand stopper foran en garageport

En dårligt forseglede garageport kan tillade fugt, insekter og snavs at indtaste din garage. Huller under døren vil også gøre det vanskeligere at opretholde en behagelig temperatur i garagen, fører til øget energiregninger. For at afhjælpe disse problemer, kan du installere en gummi vand stopper foran en garageport i blot et par minutter. Gummi stopper fås i en bred vifte af stilarter og farver, og kommer i forskellige længder til at passe enhver åbning.

Instruktioner

•Åbn garageporten. Lægge gummi vand stop på gulvet mellem døren spor med rampe-side af stop vender ind i garagen. Bruge en lineal og hjælpeprogram kniv til at skære gummi stop til længde, hvis nødvendigt.

•Laveste garageport indtil det gør kontakt med gummi stop. Juster gummi vand stop, så den hævede kant er mod indersiden af døren for hele længden af døren. Markere ordet langs kanterne af stop med en blyant.

•Scrub området mellem de omhandlede varemærker med en stålbørste til at gøre det lettere for klæbemiddel til at obligation til betonen. Feje snavs og støv væk fra det markerede område med en kost. Brug en fugtig moppe til at fjerne enhver resterende støv, være omhyggelig med ikke at fjerne blyant mærker.

•Applicer inkluderet limen doorstop eller beton, ifølge producentens anvisninger. Placer gummi vand stop på gulvet og justere det med blyant mærker.

•Laveste døren indtil det kontakter stoppet. Justere stoppet, indtil det er i den korrekte position og lavere døren helt at holde stop på plads. Tillad limen hærde i 24 timer før at hæve garageporten.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com