Sådan Fix en utæt tag billigt

January 24

Hvis et tag lækager for længe, vil der opstå alvorlige træ skader. Fugt vil rådne træ på taget og bjælker støtte den. Det vil skade vægge inde i hjemmet, lofter og gulve. Hvis dit tag er utæt, skal du reparere den hurtigt. Hvis du er stramt om penge, er der en virkelig billig men effektiv måde at gøre det.

Instruktioner

•Gather dine leverancer. Bruge en stige til at bringe dem på taget. Omhyggeligt inspicere taget før du placerer din fulde vægt op på det. Hvis lækagen har været der en stund, så er chancerne træet er råddent og du kunne falde igennem. Gå til stedet af taget, der er utæt. Identificere den nøjagtige område hvor vandet passerer gennem.

•Anvend en hobbykniv til at skære ud end spidsen af røret af Black Jack tag cement. Gøre skive i en vinkel, 1/4 tommer fra spidsen. Lægge røret tag cement i caulk pistol. Presse på aftrækkeren, indtil cementen er synlige og om at sive ud. Cement er sort og plast baseret. Tillad ikke at komme ind på dine fingre eller tøj.

•Brug hammeren pund i enhver søm, der stikker i det beskadigede område. Når du pund kan søm i du derefter udfylde hullerne og stoppe vand fra utætte i hvor neglene er. Sørg for at få hver søm, der stikker op, selv dem, der kan være omfattet af helvedesild.

•Sæt spidsen af røret af caulk direkte ovenfor den mest bemærkelsesværdige del af lækagen. Klemme udløser gentagne gange, indtil tag cement er frit kommer ud. Udfyld levedygtige revner, tårer eller huller. Bruge en generøs mængde, så tag cement til helt fylde området uanset hvor meget det tager. Når der er en rigelig mængde af tag cement anvendes, holde op med at presse på aftrækkeren og brug spidsen af røret af caulk for at glatte cement til det beskadigede område jævnt.

•Dæk alle omkringliggende revner, sømme, huller og tårer med taget cement og glat.

Tips & advarsler

  • Tag cement er ment som en midlertidig løsning. Taget bør ordentligt repareret så hurtigt som muligt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com