Hvordan man opbygger gårdhave plantageejere

January 24

Hvordan man opbygger gårdhave plantageejere

Konstruere en simpel træ plantageejer for at udvide anvendelsesområdet for havearbejde og bringe grønne områder til et bestemt sted. Afhængigt af hvad plantageejer indeholder, nyde naturlige farve, duft og skønhed af blomster, mens du underholde venner eller slappe af med en bog på din terrasse. Eller dyrke krydderurter til aromaterapi og hele året høst. Placerer den strategisk omkring din siddepladser arrangement eller montere den på væggen eller gelænder med robuste dæk skruer, så det giver visuel interesse på forskellige øje niveauer og pryder stedet samtidig tjener som en container haven.

Instruktioner

•Measure den særlige spot på terrassen beregnet til planter at beslutte dens dimensioner. Holde det op til 3 fod i bredden og ikke højere end 9-10 inches. Installer et træ blok under hvert hjørne for at hæve det hvis du har rygproblemer.

•Sæt træplade på en flad overflade før skære det i fem længder til rektangulære plantageejer. For- og bagside stykker er identiske i længde, bredde og højde, som er de korte sider eller ender. Basen er så bred som endestykker og er lig med længde på forsiden og tilbage. Slibe kanterne af alle fem stykker, så de er glatte.

•Lay baseboard på flad overflade og den forreste bord mod sin lavere lang kant indtil det dannende fælles holdning den lange kant er flush og selv. Tryk på forsiden ind i kanten af basen før boring træk af træ skruer til at holde sammen på stumperne. Space skruerne 4 inches fra hinanden.

Gentag fremgangsmåden for at knytte planter tilbage (anden lang board) til den tilstødende lang kant af basen på samme måde.

•Hold et endestykke i et hjørne af danner plantageejer. Juster det så dens sider presse mod kanterne af forsiden og bagsiden og bunden hviler mod den nederste kant af baseboard. Bore træ skruer i sine tre sider for at holde det på plads. Gentag proceduren for at vedhæfte den anden ende bord til det tilstødende hjørne af planter til at fuldføre sin forsamling.

•Drej plantageejer boksen, så bunden vender opad. Bore ½ - ¾ tommer bred drænhuller tilfældigt over det at give en afsætningsmulighed for overskydende vandede eller regnvand. Installere blokke, hvis nogen, på dette tidspunkt. Sikre hver blok til et hjørne af base at hæve planter fra jorden og forhindre dig i bøjning for lavt mens havearbejde.

•Spray male de indre og ydre sider af planter med udvendig-grade primer-sealer at forhindre forfald på grund af naturlige elementer, det vil blive udsat for udendørs. Også, skære plastik liner til størrelse og spredt over sin base. Punch drænhuller i det så godt.

Tips & advarsler

  • Bruge rot-resistente træ.
  • For ekstra stabilitet, anvende træ lim i længder af træ under montagen og derefter bore træ skruer fast sikre plantageejer.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com