Er Persimmon trærødder Invasive?

January 24

Er Persimmon trærødder Invasive?

Den fælles persimmon (Diospyros virginiana) er en attraktiv træ for en by baggård, små til medium størrelse med usædvanlige frugt og prangende efterårsfarver. Det er en let træ til at vokse og dens rødder frembyder ikke problemer, i modsætning til sin slægtning fra Kina.

Identifikation

Den fælles persimmon er hjemmehørende i det østlige USA. Selv om det når 60 fod i naturen, er dyrkede træer typisk kortere. Dens blokke af mørke bark er foret med orange, matcher den modne frugt. Hverken træet eller dets rødder er invasive.

Dyrkning

Fælles persimmon vokser let fra frø eller stiklinger. Træerne kræver fuld sol og, selv om tørke resistente, give større og bedre frugter med regelmæssig vanding. Da invasive tap rødderne af orientalske Kakifrugter (Diospyros kaki) gør dem vanskelige at omplante, pode avlere orientalske persimmon podekviste fælles Kakifrugter grundstammer.

Frugt

Kakifrugter uddybe i farve som de modnes og er jelly bløde, når du er klar til at spise. Selv om den fælles persimmon tree er hverken invasive eller sygdom tilbøjelige, dens saftig frugt skaber baggård problemer. Når de modne Kakifrugter falder, de gøre noget rod og tiltrække insekter og pattedyr


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com