Hvordan man skal vurdere højden af et træ

January 24

Hvordan man skal vurdere højden af et træ

Måle højden af et træ er nødvendige for en række årsager. Uanset om du overvejer at skære træet ned for tømmer, at dømme træ højder til at bestemme sigtelinje, eller bare nysgerrig efter at vide, hvor høje træ er, kan du få højde skøn fra jorden med en geometrisk tilgang. Ved at placere dig selv en kendt afstand fra træet, kan du bruge en forberedt målepind for at vurdere højden af træet med en rimelig mængde af nøjagtighed. Alle, der er nødvendige for at finde det rette sted at måle træet fra og en klar nok dag at se træet i sin helhed.

Instruktioner

•Klippe en forskalling strip, traditionelt brugt til stud vægge, til en længde på 2 fødder ved hjælp af en hånd så. Placere seks mærker langs længden af stick hver 4 inches, ved hjælp af en blyant.

•Find et stykke jord, der er 50 fod fra bunden af træet som du måling og der tillader dig at se komplet træ længde fra base til spids. Kontroller, at du er placeret, så træet heller ikke læner sig mod eller væk fra dig som dette kan ændre nøjagtigheden af dine mål. Brug et målebånd til at finde et punkt 50 fødder væk. Den mere præcise din placering, jo mere nøjagtig højdemålene.

•Holde forskalling strip oprejst i den ene hånd og udvide det 25 inches fra din krop. Placer strip, så det justeres med stammen af træet med bunden af strimlen synes at omfatte stammen begynder omkring en mund over bunden af stammen.

•Undersøg forskalling strip og tælle antallet af 4-tommer mærker langs striben dækker højden på en træstamme.

•Multiply antallet af 4-tommer mærker af otte til at bestemme højden af træet i fod. For eksempel, ville et træ, der er omfattet af seks af de omhandlede varemærker være 6 x 8 = 48 fod i højden.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com