Hvordan en frisør tilbringe en arbejdsdag?

January 25

Hvordan en frisør tilbringe en arbejdsdag?

Generel oversigt

En frisør er en skønhed professionel, der har specialiseret sig i styling og arrangere hår for mennesker. En frisør modtager uddannelse i en skønhed eller Kosmetologi skole og får licens før at nå arbejde på en salon. Nogle frisører arbejde fra deres hjem eller på film og film-apparater, mens andre arbejder udelukkende for berømtheder som deres personlige frisører. Frisører, der arbejder udelukkende for underholdningsindustrien (film, mode magasin skud) er ansat af organer, som giver dem konsekvent arbejde for en lille procentdel af indtjening.

Typisk arbejdsdag på en skønhedssalon

En frisør tilbringer en arbejdsdag, der er involveret i alle aspekter af styling hår, herunder skæring, krøllejern, glatning, farvning og fremhæve såvel som at skabe sofistikeret updos til formelle lejligheder. En frisør, som arbejder på en skønhedssalon ankommer for at arbejde tidligt hver dag og tilbringer hele arbejdsdag styling hår for regelmæssig og walk-in-klienter. I første omgang frisør rådfører sig med en klient til at bestemme den nøjagtige udseende, der er eftersøgt. Nogle klienter kan bringe billeder af deres ønskede udseende og det er op til frisør til at opnå det samme look for dem. Ud over at give deres kunder deres ønskede klip, farve og stil, frisører skal beskæftige sig med klienter, der ikke er tilfredse med deres frisure. Hun skal være villig til at løse problemet eller ændre typografi for klienten uden merpris.

Typisk arbejdsdag på Film eller mode sæt

En frisør arbejdsdag på filmen sætter eller på mode skud stadig består af styling hår, men i disse indstillinger, Frisør skal overholde den kreative direktør vision i stedet for klientens. For eksempel vil en direktør for en periode stykke frisurer af de skuespillerinder og skuespillere til at overholde de traditionelle frisurer af de særlige æra. Frisør skal kunne genskabe disse ser ud til at give filmen en autentisk fornemmelse. Det samme gælder for en photo shoot for et modemagasin hvor kreativ direktør vil have en bestemt vision for udseendet af skuddet og frisør skal være i stand til at oprette disse typografier. Således er består en typisk arbejdsdag på en film eller mode sæt af høring med den kreative direktør til at opnå den ønskede stil. Afhængigt af den ønskede look, kan frisør have hurtigt farve skuespillerindes eller model's hår, tilføje hår extensions, oprette en omfattende updo eller endda barbere alt hår. Desuden en frisør kan arbejde med aktører eller modeller til at ændre frisurer flere gange i løbet af dagen: fra krøllet til glat eller fra en updo at forlade hår ned.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com