Dværg æbletræer i Zone 3

January 25

Dværg æbletræer i Zone 3

Dværg og semi-dværg æbletræer er et glimrende valg for hjem frugt-tobaksavleren eller den lille landmand. Disse mindre frugttræer stadig producere et imponerende udbytte - op til 500 æbler pr. træ pr. sæson, ifølge online ressource Eartheasy. Avlere i US Department of Agriculture klimazone 3 har færre æblesorter rådighed, på grund af kolde vintre i disse områder, men stadig kan vælge fra et udvalg af dværg æbletræer. Gennemsnitlige årlige minimumstemperatur i én 3 er mellem minus 30 og minus 40 grader F.

Ashmeads kerne

Dette æbletræ producerer ret utiltalende udseende frugt, der har tendens til at være små og lidt klumpet. Denne attraktive udseende skjuler en karakteristisk syrlig smag, der er fremragende til saft eller sauce. Ifølge baggård gartner, denne semi-dværg æbletræ foretrækker fuld sol, kan tilpasses til mange jordtyper, og er en sen bestøvere, men ikke self-fertile. Det kan plantes i zoner 3 til 6 og tendens til at give i midten efteråret. Disse æbler vokse sødere med opbevaring, og kan overleve i opbevaring for omkring et år.

Gul gennemsigtig

Gul gennemsigtig æbletræet producerer en lyse, klare, lyse frugter, der er næsten hvide i farven. Dette træ producerer stærkt, giver bud, mildt sure frugter så tidligt som den første uge af juli. Denne tidlige udbytte gør det et godt valg for ekstreme nordlige og sydlige regioner, på grund af deres begrænsede let tilgængelighed. Gul gennemsigtig æbler kræver omhyggelig formning og beskæring til at producere en sund afgrøde. De kan plantes i zoner 2 til 7 og foretrækker fuld sol.

Gravenstein æble

Dette dværg apple foretrækker fuld sol, og producerer en fast lys grøn frugt med røde striber. Denne frugt er ideel til madlavning, og fungerer godt til bagning, saucer samt spise friske. Gravenstein æbler kræver hyppige picking, da frugten kan modnes ujævnt. De kan vokse i zone 2 til 9, og producere moden frugt ved begyndelsen af August. Træet blomstrer tidligt, og kræver andre sorter for vellykket bestøvning.

Haralson

Denne hårdføre semi-dværg apple fungerer godt for at erstatte Golden Delicious i kølige klimaer. Det producerer en medium til store afrundede grønlig frugt med en bronze blush. Æbler fra denne sort er syrlig og sprød, men mindre grad end den Golden Delicious. Disse æbler lagre for omkring seks måneder, foretrækker fuld sol og kræver ingen andre sorter for vellykket bestøvning. De vokser godt i zoner 2 til 7.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com