Sådan oprettes en fransk land have

January 25

Sådan oprettes en fransk land have. Når vi tænder vores sind til det franske landskab, tænker vi ofte på maleriske landskaber og maleriske haver. Faktisk, mange moderne gartnere tager deres inspiration fra de charmerende og romantiske have rum i Frankrig. Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig have atmosfære i et space som små som en gårdhave eller så stor som din hele baggård, kan du også oprette en fransk land have.

Instruktioner

•Vælg din franske land haven dekoration før du begynder at plante. Et par elementer, som kan føje til stemningen for din hyggelige haverum kan omfatte en hånd-malet vægmaleri, haven statuer, birdbaths, springvand eller sten veje til at oprette gamle verden charme. Når indstilling stier, Sørg for de vind og væve og ligger ikke i en lige linje. Husk, at franske land haver bruger sten, skulpturer og planter til at fylde alle kroge og hjørner til at skabe en hyggelig og romantisk rum.

•Vælg din vin planter første, nøje planlægning hvordan og hvor du gerne vil have dem til at vokse. Overveje en trellised arch-måde dækket i klatreroser, standard ivy til at dække store vægge eller hegn og en overdækket veranda til at holde din grapevine. Husk, at mens fransk land haver udfylder næsten hver plads med planter, de er også godt holdes. Vinplanter bør velholdt og ikke lov til at overtage haven.

•Consider plantning en lille frugtplantage eller række af møtrik-bærende træer, hvis du har plads, en populær indslag i klassiske franske land haver. Æble, kirsebær, blomme og valnød er alle nice valg for din haverum.

•Fyld blomsterbede med urter og medicinske planter, som du kan bruge i dit køkken, såsom mynte, timian, rosmarin, kamille og meget mere. Hvis du har plads nok, er en lille køkkenhave et andet fælles træk i en fransk land have.

•Incorporate pelargonier, petunias og roser i dit space, populære og tidløse blomster fundet i næsten alle franske country garden. Du kan plante disse blomster i altankasser og terra cotta gryder til at fylde din resterende rum og tilføje farve til din have.

•Tilføj prikken over i'et til din have, en lille bistro bord og stole til at nyde en kop eftermiddagste i din smukke have.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com