Hvordan man planlægger et byggeprojekt

January 26

Hvordan man planlægger et byggeprojekt

Den vigtigste ingrediens til endt et byggeprojekt, til tiden og indenfor budgettet er ofte den mindste opmærksomhed. Uden et detaljeret, præcis og kortfattet konstruktion projektplan og tidsplan, kan dit projekt komme hurtigt ud af kontrol. Ligegyldigt hvad størrelse dit projekt er, kan du anvende de grundlæggende principper for hvordan du planlægger et byggeprojekt for at sikre, at alt går glat. Når du kender de grundlæggende funktioner, du kan få så detaljeret som du skal være til at imødekomme behovene i dit projekt.

Instruktioner

•Draw seks linjer på din papir fra venstre mod højre. Du bliver nødt plads mellem linjerne for at skrive, og det er bedst hvis du vende papiret sidelæns (landskab layout) så dine linjer er så længe de kan være.

•Label linjer som følger: "Afsnit", "Materialer," "arbejdstager," "Sub", "Kontrol" og "Tillader."

•Skriv datoen for dit projekt i venstre side af din side og den planlagte slutdato på højre side.

•Skriv ned rækkefølgen af opførelsen af sektioner, der skal ske til at fuldføre projektet på den linje, der er mærket "Afsnit." For eksempel, hvis du bygger en garage, din linje vil have følgende skrevet på det: "Forberede site, udgrave foundation, danne fundament, støbe fundament, konstruere stel, elektrisk, og er færdig."

•IDENTIFY på linjen afsnit når (ved hvilken dato) hver del skal gennemføres af for dig til at møde din projektets slutdato. Identificere hvilke datoer, du kan rimelighed starter hver sektion. For eksempel, kan du starte danner din foundation, mens du stadig udgravning det har du nok af udgravningen klar.

•Ansigt til næste linje, "Materialer" og skrive ned hvilke materialer vil være nødvendige for at afslutte hver del af afsnittet. Kig på dine materialer levering skøn ark (dette er længden af tid mellem ordre og levering) og nedskrive datoerne, du har brug at placere ordrer, så hvert materiale leveres i tid til starten af den næste del af afsnittet.

•Plan "Arbejdstager" og "Sub" linjer sammen. På disse linjer skal du sætte de tilgængelige datoer at få besætningerne skal du (tømrere, elektrikere, osv). Du kan planlægge din egne arbejdstagere, eller du kan være nødvendigt at konsultere din underleverandør tidsplan, så du ved, hvornår de har forpligtet sig til at være til rådighed for projektet, eller hvor meget de skal planlægge en besætning. Sørg for du nedskrive starten- og slutdatoer for den tid besætningerne bør nødt til at fuldføre deres job.

•Undgå linjerne "Kontrol" og "Tillade" på samme tid, som du får deres oplysninger fra den samme kilde (din by, staten eller føderale bygning afdelinger). Du skal vide, hvilke tilladelser er nødvendig før arbejdet påbegyndes for hvert afsnit (og tidsrammen for indsendelse tilladelse versus modtager den), og når inspektioner skal ske før du er tilladt at gå videre til det næste trin (dvs. en formular inspektion før beton hældes) og tidsrammen mellem ringer for at planlægge en inspektion og modtager en.

•Look på alle dine linjer og de datoer, der er tildelt til hver enkelt del af hver linje. Nogle gange er det nyttigt at fysisk trække lodrette linjer at adskille dine datoer, gør næsten en tabel ud af alle dine oplysninger. Foretage justeringer efter behov for at sikre, at du har alt sorteret efter dato i den rækkefølge, det skal ske for at få hver del færdig.

•Find din float tid. Dette er den mest afgørende del af hvordan man planlægger et byggeprojekt. Din float er den tid, hvor du opretter en "pude" tid i hver del af tidsplanen. Denne pude er, hvad vil tillade dig at holde tidsplanen for hele projektet selv om en del falder måde. For hver sektion, se på alle tidsrammer og identificere Hvornår er det tidligste tidspunkt det kunne startes og senest det kunne være færdig. Når du instruere din felt ledere og foreman, er dette den retningslinje, de vil bruge til at skubbe arbejdet. Mere arbejde de udføre starter tidligt og slutter før den seneste slutdato, jo mere af en pude du skal rumme dage tabte til vejrforhold eller uheld. Rådfør dig med din foreman at komme med en realistisk tidsramme for hvor hurtigt han kan skubbe besætninger til at gøre arbejdet for at hjælpe med at opnå dette.

Tips & advarsler

  • Når du har din generelle plan på papir, overveje at bruge en af de mange bygge projektplanlægning og planlægning af programmer eller skabeloner til rådighed for computeren. Ikke kun vil det gøre det lettere at opdatere som du går, men du kan blot e-mail kopier til din underleverandører og felt ledere, stedet for at udskrive kopier og er nødt til at distribuere dem i hånden. Der findes nogle gode skabeloner til Microsoft Word (mange af dem gratis) eller til mere avancerede projekt behov, tjek Microsofts Dynamics software, en tilpasselig løsning for dit projekt behov med fuld støtte.
  • Sørg for at du har en nøjagtig projektionen af den seneste dato, en opgave kan udføres eller risikerer du at alt kører dit projektbudget. En forsinket opgave kan påvirke planlægningen af alt, hvad der kommer efter det og skabe en dominoeffekt af finansielle sent gebyrer, ubesvarede leverancer og kontrakt milepæl sanktioner.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com