Hvordan at rengøre granit bordplade klar til forsegling

June 21

Granitbordplader er holdbart og hård, men de har brug for regelmæssig vedligeholdelse for at undgå pletter. Forsegling hjælper forhindrer disse pletter, som ellers kan være vanskeligt at fjerne. En anden vigtig grund til at forsegle din granitbordplader er, at granit er porøse. Uden korrekt forsegling, bakterier og bakterier kan trænge ind i overfladen, at øge sandsynligheden for fødevarebårne sygdom og grænseoverskridende forurening. Før forsegling dine bordplader, er det vigtigt at rengøre overfladen korrekt.

Instruktioner

Forberede overfladen før rengøring

•Aftør ned i granit med en mikrofiberklud fugtet med kun varmt vand for at fjerne støv eller andet restmateriale, der kan ridse bordplader. Lad tørre. Afhængigt af tykkelsen af granit overflade, kan tørring tage flere timer eller natten over.

•Sørg for at overfladen er tør og derefter anvende stenen renere med en mikrofiberklud. Følg producentens anvisninger omhyggeligt. Arbejde i sektioner, anvende og tørrer væk renere. Når hele overfladen er blevet renset, mulighed for at tørre. Igen, afhængigt af tykkelsen af bordplader, kan dette tage flere timer eller natten over.

•Applicer sealer, nøje følge producentens anvisninger. Du kan vælge en permanent sealer eller en ikke-permanent sealer, hvilket betyder, at du bliver nødt til at genanvende hvert halve år. Vær sikker på, du ved, hvilke sealer er mest relevante for din bordplader. Diskutere dine muligheder god tid med din VVS-installatør eller hvor du har købt din bordplader.

•Tillad sealer tørre fuldstændigt. Det er bedst at lade sealer tørre natten så afhængig af fugtighed, det er tid til korrekt forsegle overfladen.

Tips & advarsler

  • Ren din granitbordplader dagligt ved hjælp af en mikrofiberklud og varmt vand. Opvaskesæbe anbefales ikke, fordi det vil bygge over tid og kedelig overflade. Der er også flere daglige rengøringsmidler, men det er bedst at diskutere, hvilken der er bedst med din VVS-installatør eller hvor din købt dine bordplader.
  • Brug aldrig en renere, der er hårdt eller slibende. Dette vil forårsage ridser og gruber på granit, hvilket vil kræve professionel opmærksomhed til at fjerne.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com