Støbejern stegepande rengøring

January 26

Støbejern køkkengrej varer en levetid. Det kokke jævnt og tilføjer jern, en gavnlige næringsstoffer til din mad. Støbejern, der er godt krydret er nonstick, og der er ikke behov for ekstra olie til madlavning. En gryde kan gå fra komfur til ovn, hvilket gør det meget alsidigt. Rengøring støbejern er ikke ligesom rengøring din regelmæssig gryder og pander. For at rengøre en støbejern stegepande kræver få skridt og bør ske på en regelmæssig basis. Tage sig af din støbejern stegepande ordentligt, og du vil være i stand til at nyde mad i det i mange år.

Metode en

Efter madlavning, tillade stegepande til afkøling. Vaske det med lidt opvask sæbe og vand. Lad ikke en gryde sidde i opvaskevand; snarere, vaske det straks. Tør det med køkkenrulle.

Der er en masse debat af jern stegepande brugerne om at bruge sæbe og vand på din stegepande eller ej. Af helbredsmæssige årsager, du skal rense det med vand og sæbe, men blød ikke stegepande. Opvask væske kan fratage krydderier fra din stegepande, så du kan have til ny sæson det lidt efter vask.

Sæt den rensede stegepande ovenpå brændeovnen og varme det i ca 2 minutter, indtil det er grundigt tør. Mens gryden varme, anvende et tyndt lag af vegetabilsk olie på panden. Lad det på komfuret i et par minutter og derefter fjerne fra brænderen. Efter at gryden køler, aftørre ud den overskydende olie.

Placere et par papirservietter inde i stegepande og butik uden låg på. Papirhåndklæder vil absorbere enhver fugt og holde din skillets fra rust.

Metode to

Mens stegepande stadig er varm, hæld kogende vand inde i den. Skrub stegepande let med en stiv børste, som vil bidrage til at fjerne enhver fast på mad. Hvis din stegepande har udviklet der værdsatte patina finish, erstatte en lille plast gulvvasker i stedet for en pensel. Hæld vand og skyl grundigt. Efter skylning, tør stegepande helt med papirservietter.

Påfør et tyndt lag af vegetabilsk olie ved at sprede den med et stykke køkkenrulle. Vær sikker på at olie kanter samt i hjørnerne af siden og bunden. Varm stegepande ovenpå brændeovnen i et par minutter og så lad det køle. Når det er cool, Placer papirhåndklæder i bunden og opbevar indtil du bruge det igen.

Yderligere Tips

Altid bruge svinefedt eller vegetabilsk olie til sæson din skillets. Undgå brug af olivenolie, som denne tendens til at gøre din stegepande klæbrig. Også sikre, at stegepande er helt tørt, før du lægger det væk.

Resultater fra at bruge støbejern på en elektrisk ovn varierer. Selv om de lave mad meget godt på gas komfurer, kan varmelegeme på en elektrisk ovn centralisere varmen mere i et område af stegepande.

Altid vaske din stegepande straks efter brug. Dette vil bidrage til at minimere mad stikning i steder hvor krydderier kan være tynd.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com