Hvor hen til lave fordybninger på tæpper

January 26

Det er tid til en ændring i dit værelse og møbler layout, men din tunge møbler har forladt fordybninger i dit tæppe. På trods af dine bedste indsats for at fjerne eller forhindre tæppe fordybninger, de fleste tilfælde er uundgåelige og forekomme med vægten af alle møbler typer. Den gode nyhed er, de fleste fordybninger hoppe tilbage med lidt knofedt og vedholdenhed.

Instruktioner

•Groom dit tæppe fordybninger ved hjælp af en mønt eller en særlig grooming værktøj. Møbler fordybninger i tæppe forårsage ikke kun tæppe bunke at blive knust, men også forårsage opbakning til at blive indrykket. Grooming gulvtæppet kan kun bidrage til at forbedre nogle af de knuste fibre, men over tid og støvsugning, bunken vil vende tilbage med mere bounce.

•Sæt et fugtigt håndklæde over indrykning, damp derefter via håndklæde med et varmt strygejern. Du kan også holde et dampstrygejern direkte over gulvtæppet indrykning ikke mere end 4 inches over stedet. Men ikke røre jern til tæppet. Fortsætte med dampende indtil jern opvarmer fibrene. Disse procedurer kan hjælpe, men det vil tage tid at frigive tæppe fibre tilbage til normal. Alvorlige tilfælde kan være permanent.

•Undgå tæppe indentions ved at sætte møbler glider eller kopper under møbler ben. Du kan også flytte dine møbler et par inches lejlighedsvis at give dit tæppe en pause. Du kan også bevæge dine møbler layout for en frisk og ny forandring, mens forebyggelse sværhedsgraden af tæppe fordybninger.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com