Udendørs flerårige planter

January 26

Udendørs flerårige planter

En lav vedligeholdelse garden, der giver farve og tekstur hvert forår, plante stauder. Når plantet, tilbage stauder år efter år, at give dig en interessant landskab og du sparer penge, så godt.

Hostas

Hostas er en skygge-elskende flerårig plante. De plantes primært for deres løv, der varierer i farve fra mørke til lys grøn, grønligt gule og blå. Bladene er enten afrundet eller vase formet og anlægget kan spænder overalt fra et par inches til 8 fod bred. For de bedste resultater, skal du plante hosta i et område, der får morgensolen og eftermiddag skygge.

Asters

Disse planter er relateret til tusindfryd og producere daisy-lignende, stjerneformede blomster. De vokser i en busket dannelse og kan nå højder på 2 til 3 fødder høj. I bunden af woody stilke vokse grøn, strittende blade. Aster blomstrer kommer i en vifte af farver, herunder pink, lilla og hvid. Disse planter er bedst når de modtager fuld sollys og plantes i fugtig jord.

Daylilies

Daylilies er hårdføre flerårige planter, der tilpasser sig en bred vifte af jord og lysforhold. I bunden af anlægget, skud af mørkt grønt løv opstår. På woody stilke vokse blomster, der blomstrer for blot én dag – deraf navnet. Anlægget producerer så mange blomster, men at det vil give din haven farve for størstedelen af sommersæsonen. Blomst farver omfatter gul, hvid, orange og rød.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com