Hvordan til at anslå omkostningerne for en brolægger gårdhave

January 26

Terrasser kan tilbyde en udvendig tilflugtssted for ethvert hjem, og betonfliser har råd til en næsten ubegrænset kombination af dekorative muligheder, hvilket gør dem en af de mest almindeligt anvendte gårdhave gulvbelægning materialer. Asfaltudlæggere er et forholdsvis ensartet produkt i forhold til andre gårdhave materialer; Dette gør opgaven med estimering deres mængde og pris forholdsvis enkelt.

Instruktioner

•Measure gårdhave længde og bredde med din målebånd. Multiplicer disse tal for at finde området af terrassen (i kvadratfod). Hvis terrassen er en uregelmæssig form, kan du prøve at bryde det i sektioner, der kan være lettere at beregne.

•Multiply det samlede areal af patio af.25 (gennemsnitligt 3 inches af sengetøj sand vil blive brugt under pavers); Dette vil resultere i mængden af sand bedding skal du (i kubikfod).

•Opkald bygning levering butik for et tilbud på omkostningerne ved asfaltudlæggere (per kvadratfod) du gonna brug, og udgifterne til sengetøj sand (pr. kubikfod). Formere kostprisen for materialer af beregningerne i trin 1 og 2 til at finde de samlede omkostninger af byggematerialer.

•Opkald en lokal landscaper at citere deres nuværende installation omkostninger per kvadratfod (du kan ringe flere anlægsgartnere til at shoppe for den bedste kurs). Formere deres rate af det samlede areal beregnes fra trin 1 og føje den til beregningerne fra trin 3 for at finde de samlede omkostninger ved byggeri til terrassen. (Ignorere dette trin, hvis du bygger gårdhaven dig selv).

Tips & advarsler

  • Nogle asfaltudlæggere kan kræve en vand-gennemtrængelige barriere fastlægges under sand strøelse (bruges til at forhindre ukrudt i at vokse gennem brolægger leddene); for at beregne denne pris, tjek størrelsen af ukrudt barriere pr. pakke (dette vil være i kvadratfod) og kløft den samlede firkantede optagelser af patio af dette nummer, derefter Multiplicer omkostningen pr. pakke.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com