DIY parketgulv lakering

January 27

Parketgulve er blandt de mest interessante trægulve du kan have. De lille træ planker, arrangeret i firkantet mønstre, låne en indviklet at det design, der gør parallel planker ser simpelt ved sammenligning. Den samme egenskab er, hvad gør parketgulv mere kompliceret til omlakering, fordi det er umuligt at gå med korn af træ ved slibning eller farvning (da kornet kommer i fire retninger). Når lakering parket, fokusere på udskiftning bare top glans pels, og undgå dybe-slibning og re farvning hvis det er muligt.

Forberedelse

Gulvet skal være fri for forhindringer og som ren som muligt før lakering. Fjerne alle møbler fra rummet. Fjerne alle gulv trim, ved hjælp af en hammer og flatbar; Fjern det omhyggeligt, trykke flatbar bag områder, som er naglet, for at undgå at bryde eller revner trim, som du vil være at sætte den tilbage på plads. Gå over hele gulvet til at sørge for der er ingen hævet søm hoveder eller andre forhindringer. Endelig, rense gulvet meget godt med varmt vand og lidt opvask sæbe, anvendes i en meget opvredet moppe, så der er ingen stående vand. Lad gulvet tørre helt, før du fortsætter.

Slibning

Det øverste lag af glans skal slibes væk fra gulvet, men generelt med parketgulv, du ønsker ikke at sand hele vejen ned i kornet. Leje en lille orbitale gulvet sander (store er også effektive til dette job) og bruge finere sandpapir end du ville til en fuld strip-slibning af en regelmæssig træ gulv. Start med 100-grit papir, sand hele gulvet, derefter igen sand det med 200-grit papir til at udjævne overfladen. Vakuum op alle støv. Gulvet bør se kedelig, med ingen glans.

Efterbehandling

Startende fra det fjerneste hjørne af rummet, anvende din polyurethan gulvet gloss med en lammeuld applikator. Hælde ned en linje af gloss langs væggen, angive applikatoren på det og trække det forsigtigt bagud. Få et tyndt, jævnt lag glans over hele gulvet, pas på ikke for at lade bobler form. Lad det tørre for en dag, så hånd-buff hele gulvet med 220 sandkorn sandpapir, så den anden frakke af gloss vil holde. Vakuum op støv, anvende en anden frakke, så sand igen og anvende en tredje frakke. Ikke sand slutpuds. Sætte dit gulv trim tilbage i.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com