Hvordan fjernes stearin fra Metal

June 24

Hvordan fjernes stearin fra Metal

Stearinlys tilføje lys og stemning til ethvert rum men det rod, forlader de bag kan være svært at rydde op. Det er muligt at fjerne spildt eller hærdet stearin fra metal uden at beskadige overfladen. Ved at følge et par enkle trin ved hjælp af forsyninger findes i de fleste hjem, vil du være i stand til at rengøre din metal overflade, uden at efterlade nogen spor af stearin bag.

Instruktioner

Hvor hen til ren stearin fra en Metal overflade

•Indstil din hårtørrer på lav-medium varme og sigter mod at den hærdede stearinlys voks. Fortsætte indtil voksen har flydende. Undgå at bruge den høje indstilling, så den flydende voks ikke splatter fra luften kraft. Det er bedst at liquefy voks med din hårtørrer så du kan tørre det væk i stedet for forsøger at skrabe hærdet voks. Skrabning ofte resulterer i ridse eller beskadige overfladen.

•Aftør flydende voks med et rent håndklæde. Fold håndklædet til et rent område ofte eller bruge en anden håndklæde. Fortsætte med at tørre op den flydende voks fra metal indtil alle, der er tilbage er en voksagtig glans men ikke voks. Brug et håndklæde, der kan blive kasseret bagefter, da voks ikke vil vaskes ud.

•Buff området med en tørretumbler ark du allerede har brugt i tørretumbleren. Gnid metal i en cirkulær bevægelse, indtil voksagtig skinne er væk og alle der er tilbage er den normale glans af metallets overflade.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com