Sådan bruges sphagnum til at sænke PH

January 27

Sphagnum, den opløste plantemateriale fra Moser, fungerer som brændsel til opvarmning og til at forbedre din jord. Det giver CO2 til din kompostbunke og næringsstoffer til din havejord. Når føjet til potning mix, letter sphagnum vand og luft cirkulation. Sphagnum er også sure. Du kan bruge det hvor du planlægger at vokse Azalea, blåbær eller Rhododendron. Disse planter trives i et miljø med en pH på 4,5. Indarbejde sphagnum et år før plantning for at give det tid til at forsure jord.

Instruktioner

•Measure din jord pH. Bruge en test-kit fra haven forsyning butik eller Spørg din lokale kooperativ udvidelse office om det udfører jordanalyse, som mange gør.

•Calculate hvor meget din jord kræver sphagnum. Du har brug for 2,5 lbs. af sphagnum til at sænke pH i en firkantet gård af jord af én enhed. Hvis din jord har en pH-niveau på 6,5, for at tage det ned til 4,5, nødt for eksempel, du til at formere sig 5 lbs. af sphagnum med antallet af firkantede yards i din plantning seng.

•Break op af jorden med en pickax og skovl til en dybde af 12 inches. Leje en rototiller, hvis du har et stort område at ændre.

•Spread sphagnum jævnt over jordoverfladen. Indtil det i jorden og rake overflade for at gøre en glat seng.

Tips & advarsler

  • Sphagnum virkning kan vare i flere år, men i sidste ende pH vil vende tilbage til sit oprindelige niveau. Test din jord hvert tredje år og genanvende sphagnum, når jordanalyse viser, at det nødvendige.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com