Hvordan man laver hjemmelavet hylder til tøj

January 28

Du har brug for tøj hylder, når ekstra tøj starter kvælning din bolig. Gøre hjemmelavet hylder til tøj i en dag - og oplev hvordan organiserer denne rod kan forbedre dit liv. Vurdere dine opbevaringsbehov før du designer hylderne. En længerevarende reoler løsning anbefales over interimistiske hylder af betonblokke og planker. Det grundlæggende design af hylder forbliver konstant, selvom byggemateriale bruges, afhænger af den forventede vægtbærende belastning.

Instruktioner

Ende tøj rod med hylder

•Analyze har brug for din opbevaring. Identificere den væg, hvor hylderne vil blive placeret. Find studs ved hjælp af en stud finder og placere afdækningstape i en lige linje lodret over dem. Tegner en lige lodret linie på væggen med angivelse af studs holdninger og dobbelttjekke målingerne med en 4-fods niveau.

•Klippe dør planke i halvdelen, på langs og sættes til side. Måle den udhulede rum fra den ene side af døren jakke til den anden. Skære klamper til hylderne med 2-tommer ved 4-tomme bord.

•Forbered væg af forboring 1/4-inch huller i en udjævnet linje på hver af studs. Placer en spiken langs linjen fladede og bore et hul igennem det ved hjælp af lidt 1/8-inch. Lave huller gennem studs til at rumme længden af spiken. Installere spiken ved hjælp af en 1/4 tommer med 3 1/2-tomme lag skrue og en skruenøgle. Måle afstanden du har brug for mellem hylderne og følg den samme procedure anvendes til at installere den første spiken.

•Anvend en mejsel til at skrabe væk 1 1/2 inches af bølgepap kernen på kanten af døren. Måle døren over spiken for at sikre det passer stramt. Smøre en generøs linje Carpenters lim til bunden af mejslet ud kanten af døren, langs hele længden. Anvende Carpenters lim til toppen af den fulde længde af spiken.

•Tryk på hylden på spiken og hold i 5 minutter. Sikre hylde til spiken ved sømning 1-tommer brads hver 8 inches langs bestyrelsen. Brug en tømrer pladsen til at guide den sømning.

•Organiser tøj på hylderne for optimal udnyttelse.

Tips & advarsler

  • Du behøver ikke at male disse hylder, før du bruger dem.
  • Vær forsigtig ved hjælp af elektriske redskaber, når småbørn er omkring.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com