Hvordan til at hænge Duette nuancer

January 29

Duette nuancer er honeycomb, cellulære nuancer, der vil øge enhver indretning. Hængende Duette nuancer er ikke meget anderledes end hængende en regelmæssig blind eller skygge. Du kan installere en Duette skygge i under en time med blot et par basale værktøjer. Når du installerer skyggen, vil du nyde privatlivets fred og komfort fra et behageligt udseende vindue behandling. De fleste mennesker installere deres nuancer på ydersiden af vinduet. Denne type installation er praktisk og tager mindre tid.

Instruktioner

•Mark montering huller ved hjælp af et målebånd og et beslag. Foranstaltning fra den øverste højre hjørne af vinduet 3 inches mod vinduet. Fra punktet 3-tommer måle 1 tommer fra vinduet header. Placer toppen af beslaget på 1-tommer-mærket og markere monteringshullerne med en blyant. Gentag den måling proces for den venstre side af vinduet.

•Drill pilot huller på montering markerer ved hjælp af en boremaskine og 3/32-tommer borehoved. Fastgør beslagene til væggen med de medfølgende monteringsskruer og en Phillips-head skruetrækker.

•Anbring den farvede side af skygge mod dig og lift skygge skinnen op til monteringsbeslag med hver ende selv over vinduet. Vinkel bageste toppen af skygge jernbane ind i bagsiden af monteringsbeslagene. Skubbe toppen af skygge jernbane ind i fronten af monteringsholderen indtil skygge jernbane fastgøres i position.

•Locate fanen skrue på bagsiden af monteringsholderen under skyggen jernbane. Stramme fanen skruen med en Phillips-head skruetrækker.

•Laveste skyggen ved hjælp af pull ledningen på højre side af duet skygge. Placere stifter af de lavere monteringsbeslag i slutningen af den nederste skinne. Tryk på den lavere montering beslag flush mod væggen og markere monteringshullerne med en blyant.

•Drill pilot huller i væggen for de lavere monteringsbeslag. Vedhæfte de lavere monteringsbeslag til væggen med de sikre leveres med skygge kit. For at frigive den lavere skygge jernbane fra de lavere parenteser, trække op og ud. Hæve skyggen ved hjælp af pull ledningen til højre.

Tips & advarsler

  • Glem ikke at unsnap skyggen fra de lavere monteringsbeslag før hæve skyggen.
  • Hvis du installerer Duette skygge i drywall, bruge plast ankre for de øverste beslag. Ankre er tilgængelige på isenkræmmere. Når boring pilot huller, lave huller ankre at sætte ind. Skruerne vil montere i ankre.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com