Hvordan kan jeg teste for skimmelsvamp?

January 29

Hvordan kan jeg teste for skimmelsvamp?

Mere end en irritation, forårsager skimmel undertiden alvorlige sundhedsmæssige problemer for dem, der kommer i kontakt med på svamp eller dens sporer. Skimmelsvamp er desværre undertiden identificeret korrekt som en anden fælles husstand svamp kendt som meldug. Heldigvis er gør det selv-test kits tilgængelige til at hjælpe teste for skimmelsvamp i hjemmet.

Skimmel test Kit

Tilgængelige i varehuse og hjem forbedring centre, gør det selv-hjem skimmel test kits er relativt billig og nem at bruge. Test-kits kræver, at brugeren hæld mediet i den medfølgende petriskål og lad det hærde i 1 time. Efter den tildelte tid er overskredet, skal du bruge en af de tre metoder til test for skimmelsvamp i forskellige steder. Prøven sendes til et laboratorium, som koster et ekstra gebyr.

Visuel prøve

Hvad der synes at være skimmelsvamp findes voksende i hjemmet, erhverve en stikprøve af væksten og få det testet for yderligere evaluering. Fjerne den medfølgende serviet fra test kit emballage. Omhyggeligt udslette spidsen af vatpind mod skimmel til at overholde et stykke af vækst på svaber. Overføre materiale til petriskålen ved skrabning vatpind mod bunden af skålen. Sikkert låg til skålen og placere inde i inkluderet shipping pakken. Send prøven--sammen med påkrævede gebyrer--til den adresse, der er inkluderet i retninger, kit.

Bilæggelse af prøven

Når der er ingen mug vækst til stede, men der er mistanke om hjemmets luft indeholder svampesporer, skal du bruge metoden bilægge til at teste for svampesporer. Åbn petriskålen og sæt den midt i placeringen at blive testet. Placer skålen på et niveau placering og vente 1 time. Efter tid er forbi, sikre låget tilbage på en petriskål og lade det der inkuberes i 48 timer. Undersøge parabol for tegn på skimmelvækst. Lad fadet i yderligere 24 timer, hvis ingen mug er til stede. Hvis efter 72 timer er der stadig ingen skimmelvækst i petriskålen, vent en anden 24 time i alt 96 timer. Hvis svamp begynder at vokse i løbet af tid, skibet petriskål ifølge kit's instruktioner. Hvis ingen vækst er til stede, kassere petriskål i papirkurven.

HVAC luft prøve

Skimmel vokser på forskellige steder, herunder luft ventilationsaabninger. Hvis svampen vokser i lufthullerne, spreder det sine sporer i hele hjemmet. Heldigvis, ved hjælp af metoden HVAC luft hjælper med at bestemme hvis luft ventilationsaabninger har skimmelsvamp stede. Luk forventer alle ventilationsåbninger i hjemmet for én. Tape den åbnede petriskål mod den åbnede udluftningshul. Muligt for opvarmning/afkøling systemet til at køre i 15 minutter på indstillingen "Høj Fan". Slå systemet og fjerne petriskålen. Låget lægges igen på skålen og vente 48 timer. Hvis der er stadig ingen tegn på skimmel, vente 24 timer og kontrollere petriskålen igen. Vent til ialt 96 timer før kastede petriskålen i skraldet, hvis ingen mug er til stede. Hvis en vækst vises i fadet, skib til den adresse, der fremgår af vejledningen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com