Hvad sætter jeg omkring min Above Ground Pool?

January 29

En overjordiske pool kan ser pludselig, næsten ud af sted i din værftet. Du ønsker at gøre det blande og blive en attraktiv omdrejningspunktet. Det skulle invitere folk ind i din værftet og give den fornemmelsen af en indbydende oase. Du kan bruge landskabspleje omkring din over jorden pool til at opnå disse mål.

Oprette en ren sti

Når du får ud af puljen, bliver dine fødder våde. Hvis du skal krydse græs at komme til hus, er du tilbøjelige til at afhente bits af græs og snavs og spore dem ind i huset. Og hvis du ikke, dine børn er sikker på at. Hvis det overhovedet er muligt, have en sti til den pulje, som er lavet af noget fast og sweepable, såsom cement eller gårdhave blokke eller endda pyntede.

Hvor en skrånende værftet kan være et aktiv

Hvis din værftet er niveau, har du flere muligheder. Men hvis din værftet ikke er plan, bruge skråning til din fordel. Overveje at bygge et dæk i den ene ende af poolen og hvad virkning lønklasse vil have på dækket. Hvis du sætte dæk i slutningen hvor jorden er højest, vil du have en kortere sæt trapper til at nå det. Eller du kunne sætte dæk i anden enden til at drage fordel af udsigten fra denne højde. Hvis du vælger at bygge et dæk omkring kun en del af puljen, landskab omkring anden enden at gøre gården ser mere attraktive.

Plan for kloakering

Hvis din pool ikke er på plant underlag, vil pool installatører have gravet ud et plan spot til at placere din pool, og du har et område omkring en side hvor jorden stiger fra poolen. Konsultere en ekspert, før du beslutter dig til bare bunke snavs tilbage op mod poolen. Du kan være bedre tjent med at skabe en støttemur eller grave ud flere af snavs at gøre en gradvis hældning. Du ønsker at overveje afløb og erosion, især hvis du bor i et regnfuldt klima.

Gøre din Pool del af gården

Puljer generelt kommer med stiger. Men for at få den mest nydelse ud af puljen, skal du også være i stand til at slappe af ved siden af det, ser ned i den kølige, klare vand. Du har mange muligheder, når det handler om at opbygge et dæk omkring over jorden pool. Du kan gøre en simpel dæk, der er stor nok til et par stole, du kan gøre et dæk, der går hele vejen rundt om poolen eller du kan gøre noget i mellem. Hvis puljen er tæt på dit hus, kan du muligvis bygge et dæk, der lader dig gå ud af dit hus og lige over til din pool, som at have en i-jorden pool. Hvis højden er ikke rigtigt, overveje at gøre et dæk der har mere end ét niveau til at rumme forskellen i højde. Hvis du vælger denne indstilling, Husk sikkerhed på, især hvis du har små børn eller kæledyr, der kunne falde og ikke kunne komme ud.

Overveje planter i containere

Medmindre du bygge et dæk alle vej rundt, på kanten af poolen, skal du tænke på området umiddelbart omkring poolen. Undgå beplantning alle planter med rødder, der kan gå under pool, fordi det kan give problemer for poolen. Heller ikke du planter, der vil droppe ting ind i puljen. Overveje at plante i alle sæsoner: har det frø, der vil flyde på breeze lige ind i puljen, pollen, der vil dække vandet om sommeren eller blade der vil falde i efteråret? Hvis så, du ikke ønsker det i nærheden af din pool. Du kan sætte nogle slags små Landskabsarkitektoniske sten rundt i kanten af poolen og derefter tilføje i beholdere af planter i forskellige størrelser til at blødgøre hård vinklen på kanten af poolen stikker op af jorden.

Bygge et hegn

Check din lokale ordinancer. Nogle puljer skal have hegn omkring dem ved lov. Mange gange, men er over jorden puljer undtaget fra dette på grund af højden af siderne. Hvis et hegn er ikke påkrævet, det betyder ikke, det ikke er en god idé. Hvis du sætter op et dæk, du muligvis til at sætte op en gate på toppen af de trin, der fører til pooldækket, holde børn og dyr ud. Men et hegn kan give privatliv samt sikkerhed, så hvis du har mulighed for at sætte et hegn omkring din pool, overveje at gøre så.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com