Hvordan man opbygger en hjemmelavet Hydroponics System

January 29

Hydroponics er væksten af planter uden brug af jorden. Ifølge Virginia Cooperative udvidelse, mens hydroponics blev engang betragtet som dyrkning af planter i vand, med fremkomsten af nye vækstmedier, er at definitionen ikke længere gyldig. Hydroponics er nu dyrkes i vermiculite, perlit, ler småsten og andre jord mindre blander. Den afgørende faktor er det næringsstof løsning, en vand-baseret gødning, der leverer den livgivende kvælstof, fosfor og kalium samt de andre 13 mikronæringsstoffer til anlægget. Opbygning af en grundlæggende hydroponics system kræver kun et par forsyninger.

Instruktioner

•Sæt en mursten på den ene ende af en tabel og sted din container så ene ende er holdt oppe af mursten, og vandet vil dræne mod en ende.

•Fyld karret med vermiculit så jorden er selv langs hele karret. Kontroller vermiculit er niveau langs karbad, kompensere for magert.

•Plant din transplantationer på den samme dybde, de var i den tidligere container. Dække rodklump med vermiculit.

•Mix din naeringsoploesningen i en vanding kan, ved at følge instruktionerne på etiketten næringsstof løsning. Teste løsningen med en pH Test strip. PH skal være mellem 5,5 og 6,5, ifølge Alabama Cooperative forlængelse. Tilføje pH op eller ned løsning i overensstemmelse hermed for at få den næringsstof løsning til det rigtige niveau.

•Sæt en anden vanding kan nedenunder tud din container. Hæld naeringsoploesningen i karret. Den løsning, der ikke er absorberes vil løbe ind i andre vandkande til fremtidig brug.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com