Arizona indfødte Blackberry planter

August 1

Arizona brombær (Rubus arizonensis), også kaldet Arizona dewberry, er den eneste blackberry, der er hjemmehørende i Arizona. Det vokser fra Arizonas grænse til Mexico i syd til Sedona og de hvide bjerge i nord. Det er mest udbredte fundet i Huachuca, Patagonia, Ricon, Santa Catalina, Santa Rita og Tumacacori områder i syd.

Beskrivelse

De træagtige Stokke af Arizona blackberry vokse i brombærbuske omkring 4 fod høje. Skarpt, stout torne har brede baser. Den sideværts fladtrykte, bredt fordelte blade er hooked og skrue ned. Blade på toppen af en busk er en mørkere nuance af grøn end i kraterets. Arizona blackberry producerer hvide blomster med fem kronblade. De mørke røde bær er siges at være "velsmagende"---selv om de kan være en erhvervet smag.

Vækst

Arizona blackberry trives i bjergene. Stokke eller vinstokke af Arizona blackberry form krat ved siden af vandløb og omkring fjedre mellem 1.400 til 6.000 fod høje. Arizona blackberry sender løbere at rodfæste, når de rører jorden. Stokke mister deres blade når anlægget går dvale om vinteren.

Dyrkning

Plante pleje hjemmeside ørken overlevende rapporterer, at Arizona blackberry kan dyrkes og vil nemt vokse i Tucson, hvis den får ordentlig pleje. Arizona blackberry vil overleve koldt til 10 grader F. og dyrkes bedst i halvskygge. Gartnere kan tilføje nogle sand til jorden før transplantere det. Rubus arizonensis brug kun moderat vand. Desert overlevende anbefaler en 5-5-5 organisk gødning en måned efter omplantning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com