Sådan dække en grim mur

January 29

En grim mur i dit hjem er en skamplet for byen, ikke behøver at være accepteret. Du kan dække en mur ved at sætte gips paneler foran den. Drywall kan så være malet for at matche eller accent væggene i hjemmet. Forsyninger fra en hardware butik vil være nødvendigt, som vil værktøjer almindeligt forekommende rundt i hjemmet (også tilgængelige fra isenkræmmer hvis nødvendigt). Proceduren er enkel, hvis tidskrævende. Murstensvæg behøver ikke at blive beskadiget på nogen måde, for at det skal dækkes.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af den mur, ved hjælp af et målebånd. Skriv disse målinger ned på et stykke papir. Køb drywall paneler, at den samlede længde og bredde målinger, der blev skrevet ned.

•Aftør mur med vand-fugtet køkkenrulle til at fjerne løs grime og andre forurenende stoffer. Kaste papirhåndklæder i papirkurven, efter de er blevet brugt. Lad mursten væg lufttørre før du fortsætter.

•Sæt en plastik tarp mod bunden af mur til at beskytte gulvet.

•Sæt en stålbørste mod det øverste venstre hjørne af mur. Træk penslen ned på længden af væggen til dets bund. Placer børste mod toppen af væggen ved siden af hvor du først startet og trække det tilbage ned til bunden. Gentag denne procedure for at fjerne maling fra murstensvæg.

•Applicer murværk klæbemiddel til toppen, bunden, venstre og højre kanter af en af drywall paneler. Placere panelet, selvklæbende side vender væk fra dig, mod i venstre side af mur. Line op i venstre side af panelet med den venstre side af mur.

•Tryk for panelet i justering ved hjælp af en lige kant på den øverste og venstre side. Tryk på de selvklæbende områder af panelet mod mur. Søm en murværk søm i top, venstre og højre og nederste venstre og højre hjørner af panelet, ved hjælp af en hammer.

•Aftør overskydende lim, der siver ud fra panelet med en vand-fugtet køkkenrulle. Gentag hele proceduren, ved hjælp af drywall paneler, murværk klæbende, lige kant, murværk søm og hammer til at dække mur. Lad drywall sat til en dag før fjernelse af tarp og maling eller Tapetsering, afhængigt af hvad du ønsker at gøre.

Tips & advarsler

  • Du skal måske skære en gipsvæg panel til at passe mur, hvis panelerne behov overstiger bredden på væggen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com