Toilet vand Sloshes fra Side til Side når Flushing

January 30

Toilet vand Sloshes fra Side til Side når Flushing

Toiletter er specielt designet, så vand kommer ind i skålen på en sådan måde at det skaber en fuld flush hver gang, helt løbe ud i skålen indholdet. Et kig på visse områder af toilettet kan hjælpe dig med fejlfinding af forskellige situationer, hvis vandet sloshes fra side til side inde i skålen, når du forsøger at skylle.

Check rand huller

Når du skylle toilettet, tank vand falder ned og flyder ned i skålen gennem rim huller. Disse små huller er direkte nedenunder læbe af skålen, og du er nødt til at holde et lille spejl i skål til at se dem. Disse huller er vinklet, hvilket er grunden til vandet hastigheder i skålen og hvirvler rundt skål vægge. Hullerne bliver også undertiden tilstoppet med mineralforekomster, der påvirker den hastighed og vinkel, hvor vandet strømmer igennem. Ordne en wire bøjle og stikke den inde i hver af rand huller til at rense dem ud, og sikre, at vandet flyder ind i skålen korrekt.

For meget vand

Toiletter er også designet til at bruge et bestemt rumfang af vand på hver flush. Måske går for meget vand ind i skålen, forårsager det ekstra beløb til skvulpe rundt i stedet for at skylle gennem. Fjerne låget tank og ser på vandstanden, når tanken er genopfyldes. Den normale vandstand er om 1 tomme nedenfor toppen af hvide overløb rør inde i tanken, hvis ingen vandstanden mark er på indersiden af din tank. Juster udfylde ventil, efter din bestemt udfylde ventil design, til at sænke den tank vand niveau efter hver flush. For eksempel, hvis din tank bruger en udfylde ventil med en float cup, som er en almindelig type, normalt du klemme et klip på metalstang og skub kop ned lidt.

Delvis træsko

En delvis tilstopning i på toilettet fælde måde eller nedløbsrøret kan bremse ned flush og årsag vand til slosh fra side til side som det går ned. Fælden er vejen den buede sti inde på toilettet, at vandet følger da det rejser ned i nedløbsrøret under gulvet. Se på om rødmen vandet synes at tage længere tid end normalt at gå, og slippe af med en delvis træsko, før det udvikler sig helt blokere flush og forårsage et bufferoverløb.

Træsko middel

Hvis du har mistanke om du har en delvis toilet tilstopning, er visse retsmidler mere pålidelige end andre. Et toilet stemplet og et skab snegl er to værktøjer, der vise sig uvurderlig, når du oplever en delvis eller endog fuld træsko. Et toilet stemplet har en ekstra klap på bunden af gummi cup, som adskiller det fra andre typer af stemplet. Et skab snegl, almindeligvis kaldet en slange, er specielt designet til dybere toilet træsko, der ikke kan nå til et stempel. Hvis du vælger at bruge kemikalier til at klare afløbet, ikke bruge stemplet eller snegl umiddelbart bagefter, hvis kemikalierne, der ikke virker.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com