Hjælpe med systempanelet på en Honeywell Home Alarm

January 31

Et hjem sikringssystem giver dig fred i sindet om dig og din familie er i eller ud af huset. Honeywell tilbyder forskellige boligområder sikkerhedssystemer med systempanelet som hjertet af handlingen. Ud over tyverialarmer fungere Honeywell sikkerhedssystemer også som røg eller kuldioxid detektorer. Oplysninger om ændring af indstillinger på et system panel findes i instruktionsbogen. Yderligere hjælp til et system panel, skal du kontakte forhandleren.

Systempanelet

Systempanelet, også kendt som Kontrolpanel, fungerer som alarmsystem centrale computer. Panelet--generelt fundet i en out-of-the-way sted som kælderen eller et skab eller andet skjult fra visning--forbinder med sensorer spredt i hele boligen. Programmeret til at registrere forskellige stimuli, meddeler disse sensorer systempanelet. Systempanelet kontakter derefter den centrale kontrol station via telefon, advare de retshåndhævende eller Beredskabsmyndighederne, der findes et problem i lokalerne.

Tastaturer

Når security system er på plads, afhænger adgang til huset sikkerhedskode--kendt som master koden--trådte på systemets tastatur. Tastaturet er normalt placeret på posten døre. Vælge belyste tastaturer til nem natten synlighed. Honeywell keypads funktion viser opdatere systemets status. Du kan slå din Honeywell system ved at indtaste den master kode og trykke på "Off"-knappen.

Ændre koder

Hvis du vil ændre din master kode, Indtast den aktuelle master kode, så tryk på "8" og indtast "02." På det tidspunkt, Indtast den nye master kode to gange i træk. Et bip fra tastaturet bekræfter ændring af master koden. Du kan give op til 30 forskellige koder for folk at få adgang til huset, lige fra nummer 03 til 32. For at tilføje en brugerkode, Indtast master koden, så tryk på "9" og indtast "03." Indtast master koden, skal du trykke på "8," indtaste "03", derefter indtaste den nye brugerkode.

Hvis du vil slette en brugerkode, Indtast master koden og tryk på "8." Indtaste kodenummeret for sletning, fra 03 til 32, derefter trykke på tasten "#" og "zero" til sletning.

Bo og væk

Én gang inde i huset, tryk på knappen "Ophold" på panelet til at tænde systemet. Når knappen ophold er aktiveret, omgår det den bolig bevægelsessensorer. Brug knappen "Away" for at tænde systemet, når du forlader, og ingen andre bor i huset. Denne kommando aktiverer alle bevægelsessensorer. Angiv den særlige kode for enten tilstand, før du trykker på knappen. Efter at trykke på knappen "Away", har du 45 sekunder til at forlade huset. Hvis systemet er i ophold tilstand, og du ønsker at forlade huset, skal du trykke på knappen "Afslut". Du har derefter to minutter til at forlade bygningen. For at programmere for længere eller kortere exit gange, skal du konsultere en Honeywell tekniker på tidspunktet for installationen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com